Aktuális

Nyerj a köteleződdel!

Most megnyerheted az új SEAT Exeo egyikét, ha köteleződet a www.AllianzDirect.hu -n keresztül kötöd meg!

A fődíj mellett  ráadásul heti nyereményekért is indulhatsz és egyedi kedvezményeket is kapsz! További részletek >>>

Nyerj a köteleződdel!

 

 

De nézzük mire képes az új  SEAT Exeo!

A SEAT nagyszerű modellel, s igazán grandiózus belépővel érkezett meg a középkategóriájú limuzinok szegmensébe. A spanyol gyártó olyan termékével száll be jó eséllyel a vásárlók kegyeiért vívott küzdelembe, amely luxuskarakterét, kényelmét és bőséges térkínálatát a márka összes modelljére oly jellemző sportos filozófiával ötvözi.

Ha egy pillantást vetünk az Exeo külső megjelenésére, egyből feltűnnek elegáns vonalai. Nagyvonalú mérete és egyéni stílusjegyei limuzin-jellegét hangsúlyozzák, másfelől karakteres SEAT-vonásai inkább sportos személyiségét emelik ki. Az Exeoval a dinamikus közlekedés sohasem lesz gond, a kínálatban szereplő 3 benzines és 2 dízel motor 102 és 200 lóerő teljesítmény között minden helyzetben megbízható partnered lesz. A legfejlettebb technológiai megoldásoknak köszönhetően azonban ezt a kiváló menetteljesítményt mérsékelt üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás kíséri, így az Exeoval mindenképpen környezettudatosan választasz.

Nyerj a köteleződdel!

 

Mielőtt kényelembe helyeznénk magunkat az utastérben, helyet kell azonban találnunk a csomagoknak is. Ez az Exeoban gyerekjáték, 460 literes, tágas csomagtartója több rakodórekeszt is tartalmaz és igényes borítás fedi, így a család összes holmiját elnyeli ruhástól, kisautóstól, mindenestől.

Ha közelebbről szemügyre vesszük az autót, egyből feltűnik a minőségi kidolgozás, a magas fokú luxus és a gazdag szériafelszereltség. Karakteres körvonalaitól egészen kényelmes és otthonos utasteréig minden elemében a luxus és a kényelem, valamint a márkára oly jellemző sportosság ötvözete tükröződik.

Az Exeonál a kombinációk szinte végtelenek: 14 külső szín és hatféle igényes belső kárpitozás alkotja a kínálatot. Azonban a biztonságodról sem feledkeztünk meg, az alapkivitel ugyanis az ESP rendszere mellett már 7 légzsákot is tartalmaz. A kicsik védelmét szolgálja az Isofix rögzítési pont, míg a felnőttek kényelmét biztosítják többek között a szériafelszereltség részét képező fűthető külső tükrök, a kétzónás automatikus légkondícionáló és az MP3 olvasóval szerelt CD-s rádió.

További információ: www.seat.hu

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top