Aktuális

Kristályos kütyük a lakásban

Nem mind arany, ami fénylik. A Swarovski kristály megjelenése óta tudjuk, hogy ez mennyire igaz. A ragyogó kövecskéknek köszönhetően akár az egész környezeted kristálycsillogású lehet.

A konyhában…

Az elegáns megjelenésű hűtőszekrény nem csak a benne található finomságok miatt hívogat csalogatóan. Ajtaját 3500 darab Swarovski kristállyal díszítették, pedig ezenkívül is van rajta mit csodálni: például az érintőképernyős LCD kijelzőt, a beépített rádiót, a kalóriaérték-számolót vagy az üzenetrögzítőt. Ezek után nem mondhatod, hogy csoda, hogy meg nem szólal!

www.gorenje.hu
www.gorenje.hu

Amitől a fekete arany is még különlegesebb lesz: a NESPRESSO lenyűgözően csillogó külsővel látta el díjnyertes Essenza készülékeit. A legújabb kollekciót CRYSTALLIZEDTM – Swarovski elemek díszítik. A gépeket Magyarországon az is különlegessé teszi, hogy mindössze öt példány elérhető 2008. november 10-től a NESPRESSO Andrássy úti üzletében.

www.nespresso.com
www.nespresso.com

Az üvegből készült kenyérpirító alapjában véve is a különlegesebb háztartási eszközök táborát bővíti. Ha CRYSTALLIZEDTM – Swarovski elemekkel ékesítik, akkor a vizuális élmény fokozódik, és az ára is emelkedik. Kicsit lehangoló, hogy a pirítós kenyér ettől még ugyanolyan ízű marad.

www.russellhobbs.co.uk
www.russellhobbs.co.uk

 

www.russellhobbs.co.uk
www.russellhobbs.co.uk



A nappaliban…

A Crystal Living fantázianevet kapta az a kollekció, amely a Swarovski és az Egyesült Királyságban működő művészeti iskola, a Loughborough University School of Art & Design közreműködéséből jött létre. A projekt célja, hogy az életteret valódi ékszeres ládikává változtassák, messzemenőkig sikerült. Négy stílusban – romantikus, modern városi, mondén és eklektikus – születtek a legkülönfélébb tárgyak a csillogó gyertyatartóktól a függönyökig. A pazar darabok kivétel nélkül alátámasztották azt, hogy az áttetsző kristályok csillogása a legegyszerűbb használati tárgyakat is különlegessé teszi.

CRYSTALLIZED TM
CRYSTALLIZED TM


A dolgozószobában…

Az aprócska kövecskék lehetővé teszik, hogy az egyre kisebbé váló technikai eszközöket is elegánssá és csillogóvá tegyék. A Philips Active Crystals kollekciójából származó 1 GB kapacitású USB-memóriakulcs olyan gyönyörű, hogy akár medálként is viselheted. A CRYSTALLIZEDTM különleges ICONIC Electronics kollekciójában Hao Wei Wu dizájner telefon-karkötője egyszerűen rabul ejtő.

Philips Active Crystals
Philips Active Crystals
CRYSTALLIZEDTM ICONIC Electornics
CRYSTALLIZED TM ICONIC Electronics

Kristály.lap.hu »
Kütyü.lap.hu »
Swarovski.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top