Aktuális

Terrorelhárítók vitték szülni a kismamát

Az esőtől áztatott és zsúfolásig telt autópálya nem éppen a legalkalmasabb helyszín egy csecsemő megszületésére. Pedig nemrég egy várandós asszonynál éppen ilyen körülmények között kezdődtek meg a szülési fájdalmak.

A Készenléti Rendőrség Terrorelhárító Szolgálatának rendőrei 2009. november 10-én a reggeli órákban szolgálati feladatról tartottak visszafelé a Készenléti Rendőrség budapesti központi objektumába. Az M1/M7 autópálya bevezető szakaszán egy férfi intette le a terrorelhárítókat majd közölte velük, hogy állapotos feleségével éppen a szülészetre tartottak, ám már az úton szülési fájdalmak jelentkeztek. Az erős forgalomra való tekintettel csak araszolva lehetett haladni, így félő volt, hogy a kismamának a család autójában kell világra hoznia kisbabáját.

Annak érdekében, hogy a szülés a megfelelő körülmények között, szakorvosi segítséggel történjen meg, a Terrorelhárító Szolgálat munkatársai megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett közrefogták a segítségre szorult gépkocsit és bekísérték a Fővárosi Szent István és Szent László Kórház Rendelőintézetébe.

Az út során a terrorelhárítók végig kapcsolatban voltak az elinduláskor értesített mentőszolgálat ügyeletével. A rendőrök a várandós asszonyt és férjét egészen a Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály ajtajáig kísérték ahol már a megfelelő körülmények között vizsgálhatták meg a kismamát.

Mint később kiderült a csecsemő úgy döntött vár, még a világra érkezésével, így a család hazatávozott és csak remélhetik, hogy legközelebb nem lesz szükség rendőri kíséretre.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top