Aktuális

Hollywood arisztokratái – Sztárnak születtek

Nem kell asztrológusnak lenni ahhoz, hogy az ember nagy biztonsággal megjósolja, merre sodorja az élet az olyan gyerekeket, akiknek a papája és a mamája is világsztár. Nagy valószínűséggel sehova, ők is sztárok lesznek, ha tetszik, ha nem, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

A vad szupersztár

Angelina Jolie ma a világ legnépszerűbb színésznője, akivel szinte minden film sikerre van ítélve. Azon hollywoodi csillagok közé tartozik, akik művészfilmben csúnyára maszkírozva ugyanolyan hitelesek, mint lövöldözős akcióhősként. Nála egyértelműnek tűnik, hogy szépségét alapvetően édesanyjának köszönheti. A gyönyörű mama, Marcheline Bertrand kevéssé ismert színésznő volt, aki 1971 és 1978 között a neves színész, John Voight feleségeként szerepelt a híradásokban. Angelina és apja viszonya hosszú évekig a gyűlölet határát súrolta, míg anyjáról mindig a legnagyobb szeretettel beszélt. A legújabb hírek szerint azért kettejük között sem volt minden tökéletes, hiszen Brad Pitt nagycsaládos felesége kamasz lányként elcsábította anyja kedvesét.

Hollywood arisztokratái - Sztárnak születtek

 
A tündérkirálynő

Liv Tylernek sem kellett sokat dolgoznia ahhoz, hogy begyűjtse néhány híres ember autogramját, hiszen apukája, Steven Tyler az egyik legnépszerűbb amerikai rockbanda, az Aerosmith énekese. A vérségi kapcsolat bizonyítására nem volt szükség géntesztre, hiszen A Gyűrűk Ura csodálatos hercegnője arcán is tökéletesen felismerhetőek a kemény rock and roll életformát folytató apuka jellegzetes vonásai. Az apa személye egyértelmű, bár könnyen lehetett volna másképp is. Az édesanya, Bebe Buell énekesnő, divatmodell – és 1974-ben Playboy-playmate – ugyanis leginkább azzal írta be nevét a poptörténetbe, hogy olyan nagyságok váltották egymást hálószobájában, mint Iggy Pop, David Bowie, Mick Jagger, Jimmy Page, Rod Stewart vagy Jack Nicholson.

Hollywood arisztokratái - Sztárnak születtek

 
Akinek két apja van

Rumer Willis egyelőre arról híres, hogy Demi Moore és Bruce Willis lánya. Bár az ifjú hölggyé cseperedett sztárbakfis származását tekintve Hollywood egyik leginkább kékvérű csemetéje – hiszen még vele csaknem egykorú mostohaapja, Ashton Kutcher is szupersztár –, saját karrierje még nem indult be. Az ő esetében ugyanis nem eredményezett tökéletes sztárcsikót a többszörös nyertes szülők génállománya: egyelőre Bruce Willis sármja és Demi Moore szépsége sem ütközött ki rajta. Rumernek az eszével kell hódítania, vagy ki kell fejlesztenie magában a határozott, csak rá jellemző vonzerőt, ha meg akarja ismételni szülei sikereit.

Hollywood arisztokratái - Sztárnak születtek

 
Divatdiktátorok

Mick Jagger nevét elég gyakran emlegetjük, ha gyönyörű és híres nőkről esik szó. A Rolling Stones örökifjú frontembere ugyanis élete jelentős részét ilyen hölgyek társaságában tengeti. A hetvenes évek elején vette feleségül Bianca Pérez-Mora Macíast, akit Bianca Jaggerként ismerünk. Az angol–nicaraguai modell és a Gördülő Kövek motorja szülőpárként igen jól sikerült gyerekkel örvendeztette meg a világot. Lányuk, Jade először modellként nyűgözte le a divatfotósokat, majd ékszertervezőként vált igen sikeressé. Mick Jagger nem csak Biancának köszönhet világhírű lányutódot. Jerry Hall, a szőke szépség, négy gyermeket szült a nyughatatlan rock and roll ikonnak, pedig a maga idejében ő is a világ legjobban fizetett modelljei közé tartozott. Legnagyobb lányuk, Elizabeth hamar édesanyja és féltestvére nyomába eredt, méghozzá meglehetős sikerrel. Arcát gyakran láthatjuk plakátokon, hirdetéseken, egyebek mellett ő a Lancôme cég termékeit hirdető szépség.

Elizabeth Jagger
Elizabeth Jagger
Jade
Jade

 

Még több az e heti Nők Lapjából:
Marsi Anikó: Két gyerek mellett is barátnőzik »
Gyerek a dobozban »
3 pofonegyszerű francia recept »
Lábfürdő, derékmelegítés, vírusvédelem – Készülj a télre! »
Képes vagy változtatni? – A Münchhausen-effektus »
Legyőztem a heroint! – Igaz történet »
Kukkants bele a Nők Lapja 60 kiállításba »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top