Aktuális

Eva Longoriát elkapták!

A Született Feleségek sztárját gyorshajtás miatt állították le a minap! Eva bármennyire is rebegtette a pilláit, a rend őre hajthatatlannak bizonyult. De csak egy ideig.

Eva Longoriát elkapták!Nem egy hírességnek gyűlt meg már a baja a rendőrséggel, bár legtöbbször ittas vezetés miatt kapják el őket. Most azonban máshogy történt! Eva Longoria késésben volt, így a gázra lépett, hiszen mindenképpen szeretett volna ott lenni férje, Tony Parker kosárlabdázó meccsén. Eva úgy gondolta, hogy a személyes varázsával le tudja venni a rendőrt a lábáról, de úgy tűnt, nem Született Feleségek rajongó. Szerencsére az egyenruhás viszont a San Antonionak szurkol, így mikor Eva bevallotta, a férje meccsére siet, elengedte őt. Eva persze megígérte, hogy soha többé nem hajt gyorsan, inkább időben elindul mindenhova. Kérdés persze, hogy ezt mennyire tudja betartani a dögös színésznő…

Forrás: www.celebsandcars.com

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top