Aktuális

Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

Nálad csak az örül neki jobban, aki kapja. Karácsonyi ajándékcsomag ötletek.

Ajándék-ötleteidnél már csak az időd kevesebb? Itt a gyors segítség: Exkluzív, női és férfi kozmetikai csomagok, minden korosztály igényeire szabva, elegáns neszeszerben.

 

Személyre szóló ajándékok a karácsonyfa alatt

Tudjuk, a megfelelő ajándék megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha sem időd sem energiád nem engedi, hogy ajándékok után keresgélj; íme, néhány remek L’Oréal Paris ajándékcsomag ötlet, melynek biztosan örülni fognak szeretteid. A különböző korosztályok igényeinek megfelelően termékeinkből elegáns táskákba csomagoltunk néhányat.

Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

 

Ha lány ismerősöd a húszas éveiben jár és szép bőrét még ragyogóbbá szeretnéd varázsolni, tökéletes ajándék lehet számára a Hydrafresh Arcápoló Csomag. A gyöngyházfényű, finom zöld színben pompázó táska két Hydrafresh arckrémet tartalmaz, melyet az érzékeny bőr számára fejlesztettünk ki.

 

 

 
Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

Ha már betöltötte a harmincat, akkor számára a Derma Genesis Arcápoló Csomagot ajánljuk. A pórusfinomító krémet, melyet az első ráncok ellen fejlesztettünk ki és egy habzó arcradírozót ugyanebből a termékcsaládból egy elegáns szaténdobozba rejtettük.

 

 

 

 

 Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

 

Ha az a bizonyos hölgy, harmincöt gyertyát is elfújt már, a Kollagén Arcápoló Csomag az ideális választás, melyben egy Kollagén Arcfeltöltő nappali krém és egy kettős ajakápoló krém kapott helyet. A termékeket tartalmazó steppelt, kollagén-lila táska szépen fog mutatni a fa alatt!

 

 

 

Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

 

 

A piros kozmetikai táska tartalma egy RevitaLift ránctalanító- és feszességet adó nappali és egy éjszakai krém, melyet a negyven éves nők számára ajánlunk. Lepje meg feleségét, édesanyját, vagy akár önmagát Revitalift kényeztetéssel!

 

 

 

Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

 

Akkor sem maradsz ajándék ötlet nélkül, ha egy hatvan év feletti hölgynek szeretnél igazi meglepetést szerezni. Az Age Re-Perfect Pro-Calcium Arcápoló Csomagot, mely egy Age Re-Perfect Pro-Calcium nappali krémet és egy szem- és szájkörnyék ápoló krémet tartalmaz kifejezetten a nagyon érett bőrre ajánljuk.

 

 

 

 

 Karácsonyi ajándékcsomag ötletek

 

 

A férfiakról sem feledkezhetünk meg, mert az odafigyelést Ők is megérdemlik. Nekik ajánljuk a Men Expert Férfi Arcápoló Csomagot: egy nesszeszert, mely egy Hydra Energetic arcápolót, szemkörnyékápolót és egy Hydra Energetic borotvagélt rejt.

 

 

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top