Aktuális

Hívj angyali segítséget!

Ha segítségre van szükséged, hívd bátran az angyalokat! A tökéletes siker érdekében azonban érdemes kiválasztani azt a megfelelő angyalt, aki a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémádat.
Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

Az emberek segítésében a hét arkangyal jár az élen. Az arkangyalok nemcsak gyógyítanak és vezetnek, de olyan nemes vonásokkal is rendelkeznek, melyeket – ha kérjük őket – ideiglenesen átruháznak ránk. Általában a közelünkben vannak, támogatnak, és megtisztítanak magas fényükkel. Hatalmas energiájukat a szolgálatunkba állíthatjuk azáltal, hogy felvesszük velük a kapcsolatot és hiszünk bennük. Mindennapi életünkben is segítségünkre lehetnek, csak kérnünk kell őket.

Angyali segítség

Uriel: energiája erőteljes, megerősít, összeköt a Földdel, segít elindulni, célra összpontosítani, döntést hozni. Színe a rubinvörös, csakrája a gyökércsakra.
Hívjuk: ha erősíteni szeretnénk önbizalmunkat, stabilitásra, életörömre, boldogágra vágyunk!

Gábriel:
energiája segít megújulni, megtisztít, újrarendezi a kapcsolatokat, megújítja a közösségeket, támogatja az anya-gyerek kapcsolatot. Színe
a narancssárga, a rézfény, a fehér, csakrája a keresztcsonti csakra.
Hívjuk: ha leragadtunk olyan helyzetekben, amiben nincs fejlődés, vagy ha a bennünk lévő gyermek gyógyulásához van szükségünk a segítségre!

Jophiel: energiája nyugalmat és egységet teremt, bölcsességet hoz, lágy, a gondoskodás összekötő érzését adja. Színe a sárga, a zöld, csakrája a napfonat csakra.
Hívjuk: ha feszültséget érzünk testünkben, türelemre van szükségünk, ziláltnak érezzük magunkat, új képességeket akarunk elsajátítani, azokat életünk részévé akarjuk tenni!

Rafael: gyógyító angyal, balzsam a léleknek, segíti a pihenést, energiája pedig a gyógyulást. Békét, szeretetet hoz, megfiatalít. Színe a zöld, csakrája a szívcsakra.
Hívjuk: spirituális gyógyításhoz, hogy ismét teljesek és egészségesek legyünk!

Mihály: energiája oltalmazó, tisztító, beburkoló, megvéd minket, erősíti auránkat. Színe a kék, csakrája a torokcsakra.
Hívjuk: ha felismertük igazunkat, és ki akarunk állni érte, vagy ha védelemre van szükségünk!

Raziel: energiája jóindulatú, támogató világosságot hozó atyai energia. Segíti az eredményességet, a tisztánlátást, -hallást, az intuíciót, a tiszta érzékelést, ő az isteni titkok tudója. Színe az indigó, csakrája a harmadik szem.
Hívjuk: ha szerencsés kimenetelre, támogatásra, tisztánlátásra van szükségünk, titkokat szeretnénk feltárni, ha sikeresek, eredményesek szeretnénk lenni!

Zadkiel: energiája megszabadít a korlátozottság érzésétől, kötöttségektől, megnyugtat, összeköt az éggel. Színe az ibolyalila, viola, csakrája a koronacsakra.
Hívjuk: ha tisztánlátásra van szükségünk, ha gyarapodásban kihívásokkal kell szembenéznünk, meditációhoz, megvilágosodás kereséséhez!

Angyalhívás meditáció
  • Válasszunk ki a lakásban egy csendes helyet, ahol senki sem zavarhat meg bennünket, senki sem nyit ránk! Kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat!
  • Válasszuk ki a meghívott angyalunkhoz illő színű gyertyát! Gyújtsuk meg!
  • Tisztítsuk meg az energiateret aromalámpa, füstölő segítségével!
  • Tegyünk fel a meditációnkhoz kiválasztott angyali zenét, de csak akkor hallgassuk, ha nem vonja el a figyelmünket!
  • Ha tehetjük, meditáció előtt zuhanyozzunk le! Jobb közérzettel, a külvilág energiáinak lemosásával fogékonyabbá tehetjük magunkat az angyalokkal való kommunikációra, az emelkedett tudatállapotra.
  • Bújjunk kényelmes ruhába, ha tehetjük, viseljük minden alkalommal ugyanazt! Kerüljük a szintetikus anyagokat, mert zavarják az energia áramlását! Ha lehet, öltsünk világos színeket, mert a sötét, fekete színek csökkentik a rezgésszámunkat, ezzel megzavarják a meditációt!
  • Helyezzünk virágot a közelünkbe, az angyalok és tündérek szeretik az élő virágok energiáját, ahogyan a csengő-bongó hangokat is. Ezért ha felkészültünk a meditációra, csengethetünk egyet az elején, majd a végén is, jelezvén a meditáció idejét.
  • Helyezkedjünk el ülő meditációs pózban! Ülhetünk székre vagy a földre, meditációs párnára. Fogjunk kezünkbe vagy tegyünk az ölünkbe valamilyen angyali kristályt: angelitet, szerafinitet, szelesztitet, angyali aura kvarckristályt.
  • Engedjük el a zavaró gondolatokat, hogy egyre tisztábban a célunkra fókuszálhassunk! Összpontosítsunk a légzésünkre, és lazítsuk el a testünket!
  • Kezdjünk el ráhangolódni az angyali birodalomra! Figyeljük meg, hogyan áramlik az energia a testünkben, a gerincünk mentén!
  • Képzeljük el, hogy belégzéskor a Föld energiáit áramoltatjuk a gyökércsakránkon át egészen a fejtetőnkig, majd a koronacsakránk felé! Kilégzéskor a koronacsakrától áramoltassuk a tiszta energiát a gyökércsakránk felé! Ez megtisztítja az energiarendszerünket, és összeköt bennünket a földi és az égi dimenziókkal.
  • Némi gyakorlással a belélegzett levegőt a megtisztított energiacsatornákon át, fejtetőnkön keresztül küldjük tovább az égbe. Adjunk hálát valamennyi jó és rossz napunkért, képzeletben eloszlatva a felhőket! Majd kilégzéskor képzeljük el, hogy innen egy fénynyaláb visszatér közvetlenül a fejtetőnkön át a testünkbe!
  • Lélegezzük be jó mélyen ezt a fénynyalábot, töltsük fel vele magunkat! Ez a mennyei fény köt össze bennünket az angyalunkkal, és feltölti valamennyi sejtünket. Legyünk befogadóak, képzeljük el, hogy valamennyi nekünk szánt angyali áldás és pozitív energia ránk hull! Töltődjünk fel vele, fürödjünk meg benne!
  • Irányítsuk a figyelmünket a szív-csakránkra – a mellkasunk közepén –, ezen keresztül kommunikálnak velünk a legkönnyebben az angyalok. Figyeljük meg, amint kinyílik és áramlik benne a finom, tiszta, rózsaszín fény! Képzelőerőnkkel erősítsük meg ezt a fényáramlást!
  • Ha az angyalokkal szeretnénk kapcsolatot felvenni, akkor fel kell emelnünk, meg kell nyitnunk a szívünk. A siker biztos jele a testünket elárasztó kellemes, megnyugtató, meleg érzés.
  • Gondolatban kérjük az iránymutatást, fejezzük ki vágyunkat az angyalunkhoz való kapcsolódásra! Várjunk türelmesen, míg angyalaink közelebb húzódnak! Hangolódjunk rá és érezzük, amint energiaterünk rezgésszintje emelkedik.
  • Legyünk elfogadóak! Képzeljük el és érezzük, amint angyalunk mellénk – vagy mögénk – áll. Hagyjuk, hogy a belőle áramló feltétel nélküli szeretet betöltsön! Jelenlétének biztos érzékelésekor kérjünk útmutatást kérdéses ügyünkben! Ezután maradjunk csendben és figyeljük az angyal válaszát!
  • Az angyal üzenhet gondolatainkon, belső hangunkon keresztül, sugallhat ötleteket, üzenete fények, színek, szimbólumok formájában is érkezhet. Ha csendben figyelünk, megértjük. A megértés gyakran egy érzés. Előfordul, hogy az üzenet értelme csak órákkal, hetekkel később bontakozik ki, és nyer értelmet egészében. De amikor szükségünk lesz rá, a megfelelő pillanatban ott lesz.
  • A meditáció végén köszönjük meg a jelenlétet, és térjünk vissza a jelenbe!

Angyali segítség

Hétköznapi segítők

Ha hirtelen angyali segítségre van szükségünk, és nincs időnk meditálni, akkor alkalmazzuk az egészen hétköznapi szituációknak megfelelő kéréseket, és meglátjuk, eredményesek leszünk. Persze ehhez szükség van arra, hogy mindig a problémánknak megfelelő angyaltól hangosan kérjük a segítséget, és higgyünk benne, hogy megkapjuk!

Például parkolásnál: „Parkoló angyal, teremts nekem helyet!” Késésben: „Közlekedés angyala, küld a buszt!” Ha nem találjuk a kulcscsomót: „Kulcsangyal, segíts!”

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top