nlc.hu
Aktuális
Legyél te is sztárfeleség!

Legyél te is sztárfeleség!

Csak tessék, csak tessék, a Nők Lapja Sztárfeleségképző Iskola (NLSzI) megkezdte az oktatást! Beiratkozni itt és most lehet – cikkünk elolvasásával. Képzeletbeli intézményünk tantervéből kiderül, hogyan lehet bárkiből sztárfeleség.

 Ismerkedési szakértőnk: Alice Kim Cage

Nők Lapja Sztárfeleségképző IskolaNicolas Cage felesége örömmel vállalta, hogy az NLSzI hallgatóinak alapozó kurzust vezessen, „Hogyan szedjünk fel Oscar-díjas sztárokat?” címmel. A tanfolyam első óráiban arról beszél, hogy létfontosságú Los Angelesbe költözni, és állást vállalni valamelyik felkapott kávézóban vagy étteremben, ahol gyakran megfordulnak a sztárok. Koreai származású ismerkedési szakértőnk egy szusibárban dolgozott, amikor megakadt a szeme későbbi férjén.

„Először nem is ismertem fel, csak azt láttam, milyen sármos, vonzó férfi! Végig kerestem a tekintetét, mosolyogtam, és igyekeztem beszélgetésbe bonyolódni vele, a téma adott volt, a japán konyha. Amikor plusz wasabit kért, tudtam, nyert ügyem van, és tényleg, búcsúzás előtt elkérte a számomat is!” – meséli oktatónk, aki állítja Cage-hez akkor is hozzáment volna öt hónapnyi ismeretség után, ha szegény és ismeretlen lenne.

Névjegy:
Név: Alice Kim Cage
• 5 éve Nicolas Cage felesége
• Közös gyermekük Kal-el Coppola Cage
• Mielőtt sztárfeleség lett, pincérnőként dolgozott

Eljegyzési előadónk: Luciana Barroso

Nők Lapja Sztárfeleségképző IskolaMatt Damon argentin felesége sokáig szerette volna meggyőzni iskolánkat, hogy legyen egy „Nyugodj meg, a világsztárból is lehet papucs!” című órája, de az iskolaigazgató (azaz a cikk szerzője) a férfiszolidaritásra hivatkozva nem engedélyezte ezt a kurzust. Mindenesetre Barroso jelmondatát megosztjuk olvasóinkkal: „A sztárokat is ugyanúgy irányíthatod, mint egy átlagférfit!” Jól példa erre, hogy Barroso nemrég arra utasította Damont, mostantól kevesebbet dolgozzon, és többet legyen családjával. Erre válaszul a sztár azonnal visszaadott néhány forgatókönyvet, és féléves pihenőt kért ügynökétől. A pletykák szerint az eljegyzést és a házasságot is az asszony intézte el.

„Egész egyszerűen csak sugallnom kellett, hogy mit szeretnék. Elég volt néhány megjegyzés a premiereken sikítozó lányokra, hogy Matt megértse, az oltár elé kell vezetnie, ha be akarja bizonyítani, mennyire szeret!”


Névjegy:

• Név: Luciana Bozán Barroso
• 4 éve Matt Damon felesége
• Közös gyermekük: Gia Zavala Damon
• Találkozásuk előtt Miamiban dolgozott bármixerként

A boldog házasság professzor asszonya: Keely Shaye Smith

Nők Lapja Sztárfeleségképző IskolaPierce Brosnan házassága hihetetlenül boldog, ráadásul barátaik szerint mindez nemcsak a látszat, hanem a valóság. Nem is volt tehát kérdéses, hogy az NLSzI egyik legfontosabb tantárgyát, a „Ha már megvan, tartsd is meg!” című tanfolyamot Keely tartja. Brosnan felesége iránt érzett lángoló szerelme ékes bizonyítéka annak a tételnek, hogy nem a külső számít egy kapcsolatban. Keely Shaye ugyanis az utóbbi időben felszedett pár kilót.

„Talán meglepő, de a férjem szereti a párnácskáimat! Azt mondja, igaz ugyan, hogy a külsőmre figyelt fel, de a személyiségem miatt szeretett belém. Az pedig még mindig ugyanaz. Szerintem a jó házasság titka, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, s hogy legyenek közös célok az életünkben!”

Névjegy:
• Név: Keely Shaye Smith
8 éve Pierce Brosnan felesége
Közös gyermekeik: Paris és Dylan Brosnan
Újságíróként dolgozik

  Konfliktuskezelési oktató: Jo Green


Nők Lapja Sztárfeleségképző IskolaHugh Laurie felesége az elmúlt években többször is bizonyította, hogy házassági és férjkezelési kérdésekben igazi szaktekintély. Az asszony, aki mára már inkább Doktor House mamájának, semmint szerelmének néz ki, a humorával és az egyéniségével hódította meg Laurie-t. Mostanában ellentmondásos információk látnak napvilágot arról, hogy a sorozat forgatása mennyire rontotta meg a házaspár viszonyát. „Higgyék el, nincs annál rosszabb, mint amikor Hugh helyett a mizantróp Doktor House jön haza!” – mondja Jo, aki hihetetlen lelki nyugalommal kezeli Laurie hangulatváltozásait. „Amikor elkezdte forgatni a sorozatot, Hugh úgy gondolta, egy évad után nem lesz folytatás, ezért mi a gyerekekkel Londonban maradtunk. Aztán azt kérte, költözzünk Los Angelesbe, mert évekig tart még a szerződése. Hát utánajöttünk.” – folytatja az asszony, aki a legfrissebb értesülések szerint most mégis hazaköltözik Londonba, és beadja a válókeresetet. Ennek ellenére a két évtizedes sztárkezelési gyakorlata miatt az NLSzI konfliktuskezelési és veszekedési tanszékvezetőjének kértük fel.
Névjegy:
• Jo Green
• 20 éve Hugh Laurie felesége
• Közös gyermekeik: Charles Archibald, William Albert és Rebecca Laurie.
• Egyelőre háztartásbeliként támogatja férje életét

  Válási tanácsadó: Lola Van Wagenen

Nők Lapja Sztárfeleségképző IskolaRobert Redford exfeleségének kurzusát – úgy tudjuk – Jo Green is látogatni fogja. Az egykor modellként dolgozó Lola hírnevét, vagyonát és saját bevallása szerint életszemléletét is Redfordnak köszönheti. Az, hogy a válással foglalkozó féléves tananyag kidolgozását Lolára bízzuk, egy percig sem volt kérdéses. Az asszony egyike azon kevés sztárfeleségeknek, akiket nemcsak, hogy nem tett tönkre a válás, de még ki is virágzott, miután hivatalosan is elválasztották sármos férjétől. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a válást 1985-ben mondták ki, de Redford kérésére ezt egészen 1995-ig titkolták. Kedves NLSzI-hallgatók, gondoljanak bele, milyen zseniális megoldás ez: ha nem sikerül megegyezni a vagyonmegosztásban, ha késik a gyerektartás, ha az ex túl kicsi rózsacsokrot küld a megismerkedés évfordulójára (elfelejteni úgysem merné!), egész egyszerűen csak a sajtóhoz kell fordulni és mindent kitálalni a válásról… Hiába, Lola Van Wagenen pontosan tudja, hogyan tartson a markában egy világsztárt!

Névjegy:
• Lola Van Wagenen
• 27 évig volt Robert Redford felesége
• Közös gyermekeik: James, Shauna és Amy Redford
• Jelenleg egy dokumentumfilm-stúdiót vezet

Csányi Sándor: Született lúzer vagyokMég több ez e heti Nők Lapjából:

Csányi Sándor: Született lúzer vagyok »
D. Tóth Kriszta: Dráma után Happy end »
Hó végén és járvány ellen: savanyú káposzta »
5 férfitípus, aki boldoggá tesz »
Egy prostituált megtérés-története – Igaz történet »
Testvérharc, avagy mit jelent a születési sorrend? »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top