nlc.hu
Aktuális
Kémfotók az új Suzuki Swiftről

Kémfotók az új Suzuki Swiftről

Nagyjából két év múlva érkezik az új Suzuki Swift, a japán autógyár már javában teszteli a prototípusokat. Nem is rejtőzhetnek el. Hóban és a németországi utakon is lekapták az új autót.

2005-ben mutatkozott be a jelenleg is kapható Suzuki Swift, amely egy minimális módosítástól eltekintve szinte változatlan formában kapható azóta is. A modellváltást ugyanakkor az Esztergomban is készülő modell sem kerülheti el, így 2011-ben érkezik az új generáció.

Ennek megfelelően már kész vannak az első prototípusok, amelyekkel bőszen gyűjtik a tapasztalatot a svédországi fagyban, az amerikai sivatagi körülmények között, illetve a német autópályákon is.

A kémfotók tanúsága szerint a Swift a jövőben sem lesz más, nagyjából megmarad a megismert forma. Ugyanakkor a hírek szerint a kocsi megnő, közelebb kerül méretben az SX4-hez. Ezzel párhuzamosan – egyes pletykák szerint – már nemcsak első-, hanem összkerékhajtással is elérhető lesz a jármű.

Egyelőre a motorokról nem sokat tudni, de 1,2-es és 1,6-os benzinmotorok valószínűek, ugyanakkor nem hiányzik majd egy kis dízel sem. Emellett várható a nemrég Tokióban bemutatott különleges hibrid változat sorozatgyártásba kerülése is.

A fotókért és még több titkos információért kattints!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top