nlc.hu
Aktuális
4,3 milliótól kapható az új Astra

4,3 milliótól kapható az új Astra

3-400 ezer forintos árkedvezménnyel vezeti be a magyar piacra az új Astrát az importőr. Az Opel új modellje így 4,3 milliótól megvásárolható.

Nemrég bemutattuk az új Opel Astra árlistáját, az importőr most közzétette a bevezető árakat is, mellyel párhuzamosan már megrendelhető az új autó. Az Astra rögtön akcióval nyit, az új modell 300 ezer forintos kedvezménnyel, azaz 4 340 000 forinttól vásárolható meg.

A fenti árért a 100 lóerős, 1,4-es Essentia felszereltségű modell érhető el, ugyanakkor az új Opel Astra minden olyan modellje, amely nem az 1,4-es alapmotorral szerelt, 400 000 forint előnyt élvez a korai megrendeléseknél. Így például az egyik legnépszerűbb változat, az 1,6-os Astra Enjoy ára most 4 720 000 forint.

Az alapfelszereltségben szerepel többek között az elektronikus menetstabilizáló, az első, az oldal- és függönylégzsákok, az aktív fejtámlák elöl, a sebességfüggő elektromos szervokormány, a négy irányban állítható kormányoszlop, a légkondicionáló, a távirányítású központi zár, az elektromos ablakemelő elöl, az elektromos mozgatású, fűthető külső visszapillantó tükrök, illetve az automata fényszóró is.

Olcsónak nem mondható az új Astra, de az ára versenyképes. Az importőrök pontos listaárait tartalmazó Autókeresőnk szerint hasonló felszereltséggel, 1,4-es (80 LE) motorral a Volkswagen Golf 4,691 millióba kerül, az ugyanilyen motorú  Ford Focus, 4 766 000 forinttól szerezhető meg.

Az új árlistáért és a videóért kattints!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top