nlc.hu
Aktuális
Döbbenetes hasonlóság!

Döbbenetes hasonlóság!

Bánfalvy Ági, akit az Abigélben ismert meg az ország eljutott az álomgyár kapujáig. A magyarok Torma Pirosként emlegették, a tengerentúlon pedig rendre összekeverik Meryl Streep-pel.

Ági a ma esti Jakupcsek…mert érdekel című műsorban elmondja, világhírű rendezőkkel forgatott annak idején, és ezzel eljutott oda, ahová a legtöbben vágynak, az álomgyár kapujába. Egy elsöprő szerelem és a gyermeke születése azonban végül itthon tartotta.
„Semmit nem szalasztottam el, a mai napig visszajárok, folyamatosan jelen vagyok a kinti életben, vannak kint barátaim. Itthon is vannak amerikai barátaim, és angolok, hollandok. Van egy világom Budapesten is, amely elég nemzetközi.” -mondja Bánfalvi Ági, akinek különös karaktere a megtévesztésig hasonlít Meryl Streepre. Amerikában gyakran összekeverik az Oscar-díjas színésznővel. Ami pedig a magyar színészek külföldi esélyeit illeti, Ági úgy gondolja a magyarok alázatosak, szeretnek dolgozni, és jól dolgoznak, ezért ha jó helyre kerülnek, bárhol megállják a helyüket.

Döbbenetes hasonlóság!

A külföldön sikeres vagy éppen sikertelen sztárjainkról hétfőn este 21.00 órakor láthatnak összeállítást a STORY TV4 Jakupcsek…mert érdekel című műsorában.

Döbbenetes hasonlóság!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top