nlc.hu
Aktuális
Új köntösben a Mikulás

Új köntösben a Mikulás

A nagy szakállú Télapó sem kerülhette el, hogy vicces-giccses formában újraszabják. A Mikulás ihlette apróságok között találtuk ezeket a puttonyba való finomságokat.

Nem kell sajnálni a kilapított Mikulást! Nemcsak a gyerekek lesznek oda, ha kézzel festett Télapó-tálakról eszegethetik le a százízű szaloncukrot, a mandarint vagy az ínycsiklandó aprósüteményt.

Kitchen Kapers
Kitchen Kapers
Patina Stores
Patina Stores

A karácsonyi asztalra szánták ezt a só- és borsszórónak álcázott Mikulás-vonatot. Azon valószínűleg csak kevesen gondolkoznak el, miért kényszerült a kifejezéstelen arcú Télapó mozdonyra ülni a szánja helyett…

Amazon
Amazon

Bár sokaknál a Jézuska hozza az ajándékot, az angolszász kultúra begyűrűzésével a télapós kések is megférnek az angyalok és a csillagok mellett a karácsonyi asztalon.

Patina Stores
Patina Stores

 

Kulcssapkából láttunk már ezerfélét, miért pont a Mikulás-sapkás maradna ki? A szezon végén aztán cseréljük őket virágosabbra!

UrbanOutfitters
Urban Outfitters

Vannak, akiket annyira elkap a dekorálási hév, hogy a finom nedűt tartalmazó üveget is Mikulás-ruhába öltöztetnék. Nekik megtaláltuk a tökéletes ajándékot.

UrbanOutfitters
Urban Outfitters

Ez a Mikulás abban különbözik a többitől, hogy finom csokiszínű cukorkák jönnek ki a hátsó felén. A gyerekek, akiket elbűvöl az ember biológiai működése, le sem tudnak szakadni erről a kütyüről.

Perpetual Kid
Perpetual Kid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top