Aktuális

Igen után Facebook

Egy amerikai vőlegény még a hitvesi csókot sem tudta kivárni: még az oltár előtt tudatta a világgal a Facebookon és a Twitteren keresztül, hogy megnősült.

Az eseményről készült videót maga a vőlegény, a marylandi Dana Hanna tette fel a Youtube-ra: alighogy a pár kimondta az igeneket, előkapta a mobiltelefonját a szmoking zsebéből, és világgá kürtölte a Twitteren, hogy kedvese egy pillanattal azelőtt a felesége lett. A Facebook közösségi oldalon is azonnal „házas”-ra módosította a családi állapotát. Pötyögés közben vadonatúj asszonyának is átnyújtott egy mobiltelefont, hogy az ő ismerősei se maradjanak le az eseményekről.

A meghökkent tiszteletes ezután így folytatta az esketést: „Ezennel férjnek és feleségnek nyilvánítalak benneteket. Mindez már a Facebookon és az én könyveimben is hivatalos. Csókoljátok meg egymást.”

Hanna később elmondta, hogy az oltár előtti mobilozás csupán vicc volt, meg akarta lepni a násznépet, és jól akarta érezni magát a saját esküvőjén – épp ezért csak annyit tanácsolhat a józan eszét is kétségbe vonó nézőknek, hogy legyenek lazábbak.

Az eseményről készült felvételt itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top