Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Drágám, nem költekeztem, kiraboltak!

Egy floridai férj azt hazudta a feleségének, hogy kirabolták, pedig valójában elköltötte a hiányzó összeget - mindez azután derült ki, hogy már a feljelentést is megtette a rendőrségen.

A harmincéves férj egy üzletből hívta fel a rendőrséget azzal, hogy egy feketébe öltözött férfi megütötte, és elvette száz dollárját, amikor be akart szállni az autójába. Az üzlet biztonsági kameráin azonban látszik, hogy a férfi kiment az üzletből beült az autójába, üldögélt benne egy keveset, majd visszament a boltba telefonálni.

Miután a rendőrök megmutatták a panaszosnak a videót, a férfi bevallotta: azért találta ki a rablásos történetet, mert félt a felesége haragjától: a hiányzó száz dollárt ugyanis egyszerűen elköltötte.

A hamis vád miatt a hazudós férjet letartóztatták, majd egy nap múlva 750 dolláros óvadék fejében szabadon engedték. Arról nem szólnak a híradások, mit szólt a felesége az újabb kiadáshoz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top