nlc.hu
Aktuális
Autót tört a balhés zenész

Autót tört a balhés zenész

Pete Doherty fél évig bírta ki, hogy ne szegje meg a törvényt - rongálásért és rendbontásért őrizetbe vette a német rendőrség.

Vasárnap hajnalban érdekes ébresztőt kaptak az egyik müncheni utca lakói. Pete Doherty ugyanis egy söröskorsóval bedobta egy ott parkoló autó hátsóablakát, majd percekig üvöltözött. A rendőrök hamar a helyszínre érkeztek, és őrizetbe vették a részeg zenészt. Kihallgatni azonban csak délután tudták, mert addigra tisztult ki az elméje. A német autósok balszerencséjére Pete csak pénzbüntetést kapott, és elhagyhatta a fogdát. Pedig a szemtanúk vallomásai alapján azért lett ideges, mert senki nem tudott kokaint eladni neki, így a kocsmán kívül próbált dílert találni. De a jelek szerint ott sem járt sikerrel, ezért lett huzatos a balszerencsés kocsi.

Doherty-nek nagy szerencséje van, hogy nem Angliában tört rá a zúzhatnék, ott ugyanis még próbaidős. A nyáron ugyanis egy repülőn eltöltött pásztoróra, valamint drogfogyasztás miatt csukták le. Ezért egy évig figyelnie kell magára, különben hosszabb beutalót kaphat a rácsos házba.

Forrás: StoryOnline

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top