nlc.hu
Aktuális
Varázslatos hógömbök

Varázslatos hógömbök

A hógömbökben van valami, ami miatt a legzordabb giccsellenesek is ellágyulva, mosolyogva rázzák meg őket újra és újra...

Karácsonykor, általában késő este, de minden évben leadják a televízióban a Karácsonyi lidércnyomás című animációs Tim Burton-filmet. Ebben a hógömbben a főszereplők – Rosszcsont Jack, Sally, a rongybaba és Zero, a szellemkutya – bújnak meg.

Amazon
Amazon

A romantikusoknak az előző talán nem annyira tetszik. A finom színű, aranyos, angyalos variációt viszont egyenesen nekik találták ki.

ART-Land
ART-Land

Lokálpatrióták és hazafias érzületű emberek sem csalódhatnak a kínálatban. A Halászbástya majdhogynem hű másának lábánál valamilyen oknál fogva nem a havas, hanem a zöldellő Budapest terül el.

Frankó Ajándék
Frankó Ajándék

A már említett angyalokon kívül természetesen a Mikulás és szánhúzó szarvasai sem maradhatnak ki a gömbbe zárt idillből.

Kika
Kika
The Spoon Sisters
The Spoon Sisters

Tradicionális kivitelű, nosztalgikus szépségek az imitált hópelyhek ellenére a melegséget, a meghittséget és a puhaságot juttatják az eszünkbe.

Játék Anno
Játék Anno
Játék Anno
Játék Anno
Játék Anno
Játék Anno

Tari Zsófia varázslatos világot teremt miniatűr, műgyantából készült „hógömb” gyűrűi belsejébe. Nemcsak a saját, hanem megrendelői álmait is igyekszik megvalósítani, így az egyedi gyűrűk készítésekor személyes kapcsolat alakul ki az alkotó és a vevők között. A gyűrűkben egyelőre nincs hóesés, de ennek érdekében már aktív kísérletezés folyik a műhelyben.

Szofita
Szofita
Szofita
Szofita
Szofita
Szofita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top