Aktuális

Terepjáró a legjobb focistának

A Hyundai megalapította a legjobb fiatal játékos díját, amelyet a jövő évi labdarugó-világbajnokságon ítélnek majd oda.

A FIFA és a Hyundai, mint a 2010-es világbajnokság hivatalos támogatója bejelentette, hogy hivatalosan is megalapítja a futball-világbajnokság legjobb fiatal játékosának járó díjat. Az egész mérkőzéssorozat legeredményesebb 21 év alatti játékosának a FIFA ítéli oda az elismerést, amely nemcsak plátói, de a győztes játékos egy Hyundai Tucson (ix35) szabadidő-autóval is gazdagabb lesz.

Ugyanakkor nemcsak a szakemberek mondhatnak véleményt, a www.FIFA.com oldalon bárki szavazhat kedvencére.

Nem új keletű a Hyundai és a foci kapcsolata, hiszen már a 2002-es és a 2006-os világbajnokságon is együttműködött a márka és a FIFA. A megállapodások értelmében ez a kapcsolat 2014-ig megmarad.

A játékok hivatalos támogatójaként a Hyundai Motor Company közel 500 modellt ajánlott fel használatra. Köztük Grandeuröket, új Sonatákat és új Tucsonokat is, ám ezek mellett a csapatokat szállító luxusbuszok flottáját és a VIP vendégeket szállító járműveket is a szervezők rendelkezésére bocsátja.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top