Aktuális

Tolvajok álma: mobil ATM

Még tart a válság, mindenki olyan módszerekkel próbál pénzhez jutni, ami kitelik a tehetségéből. Az egyre szaporodó bankautomata-lopások elkövetőinek álomautója következik.

A hét elején Athénban, az új Chevrolet Spark próbaútján jártunk – hamarosan érkezik a kiskocsiról írt anyag is – ott találkoztunk ezzel az érdekes, mozgó bankautomatával. Szegény jószág a parkoló sarkában állva várta a pénzéhes ügyfeleket.

Bár Athén semmilyen tekintetben nem tartozik azok közé a helyek közé, ahol akár egy percet is szeretnék lakni, de a félreeső parkolóban dekkoló pénzforrást senki nem piszkálta. A kocsi alatt gyűlt a görögöknél amúgy is gyakori kosz, de az autót láthatóan senki nem próbálta meg eddig privatizálni. Még az értékes zsákmánynak számító, alumíniumból készített mozgássérült rámpát sem.

Önök szerint nálunk, ahol a falból is képesek kirángatni a pénzzel teli automatákat, vajon meddig parkolna sértetlenül egy hasonló járgány, amelynek mindössze a kulcsait kell megszerezni. Nincs falbontás, törés-zúzás, sérvet okozó súlyemelés, csak páncélautós sétakocsikázás.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top