nlc.hu
Aktuális
3+1 karácsonyi sütiforma

3+1 karácsonyi sütiforma

A karácsonyi sütéskor nemcsak a jó receptek, de a konyhai kiegészítők is hasznunkra lehetnek. Összegyűjtöttünk néhányat, amiktől biztosan kreatív hangulatba kerülsz.

A fenyőfaforma első látásra talán unalmasnak tűnik, de mi lenne, ha ez alkalommal rózsaszín vagy csíkos mázzal és fehér cukorgyöngyökkel díszítenéd? A gömbbe rejtett süteménykiszúró pedig szuper ajándék a konyhatündérek számára.

Butlers
Butlers

 

Staedter
Staedter

A klasszikus karácsonyi figurák közé tartozik az angyalka vagy a hóember. Idén se feledkezz meg róluk! Hagyd, hogy a gyerekeid díszítsék ki a süteményeket apróra vágott kandírozott gyümölcsdarabokkal, mandulával és cukorgyöngyökkel.

Butlers
Butlers
Staedter
Staedter

 

A karácsonyfadísz vagy hópehely formájú mézeskaláccsal, szalagokkal, arany dióval és szárított narancskarikákkal díszített karácsonyfa nosztalgikus hangulatot varázsol.

Kookta
Kookta
Kookta
Kookta

Szingli csajok és régóta házasok imádni fogják ezt a bordás hasú sütőformát. Jobb, ha mindjárt kettőt veszel belőle: egyet magadnak, egyet pedig a barátnődnek.

Bigyoshop
Bigyóshop

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top