Aktuális

Házassággal felvett karma

A karmát nem csak az őseinktől vagy előző életünkből örökölhetjük. A házassággal a házaspár tagjai is felvehetik a másik karmáját. Ez történt Grace Kellyvel is, akinek a Grimaldiak karmája okozta halálát.

Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

A gyönyörű és híres színésznő, Grace Kelly ír-amerikai apától és német anyától született. Családja rendkívül népszerű volt Amerika- szerte, hiszen háromszoros evezős olimpiai bajnok édesapja önerőből tett szert hatalmas gazdagságra, és a színésznő bátyja is elismert sportoló volt. Egész Amerika megkönnyezte a jelenetet, amikor az 1956-os nyári olimpiai játékokon nyert bronzérmét húgának adta, nászajándékul.

Érzelmek nélküli választás

Miközben Grace és családja sikert sikerre halmozott az Államokban, a tengermelléki törpeállam, Monaco németbarát politikájának köszönhetően történelmének mélypontját élte. A II. világháború után a győztesek valamelyik szomszédos országhoz kívánták csatolni a területet. Végül ugyan Monaco függetlensége megmaradt, de a gazdagok és híresek elkerülték, ezért az egykor virágzó államban mérhetetlen volt a szegénység. Az uralkodó, III. Rainer a tanácsadóival arra a megállapodásra jutott, hogy egyetlen kiút létezik a nyomorúságból: egy híres és gyönyörű filmcsillaggal kötött házasság, és a nyilvánosság előtt zajló családi élet. Ezzel ugyanis felpezsdíthetik a társasági életet és újra a szigetre csábítóhatják az előkelő és főként pénzes embereket. A tanácsadók egy titkos listát készítettek a feleségként szóba jöhető filmcsillagokról – állítólag a listán szerepelt Marylin Monroe is -, ám mégis Gracre esett a választás, amelyet állítólag befolyásolt a szépség családjának vagyona, katolikus neveltetése, és a kapcsolatai is.

Házassággal felvett karma

A házassággal jön az új karma

 A cikk a Nők Lapja Ezotéria magazinban jelent meg. Ha szeretnél a lapra előfizetni itt megteheted!
Nők Lapja Ezotéria előfizetés »

Amikor a hollywoodi sztár, Grace Kelly igent mondott III. Rainer monacói hercegnek, felvette a Grimalidak karmáját, ami nem volt más, minthogy lemondanak az érzelmekről, a családi boldogságról az uralkodói címért, a jólétért. Közben Grace egyéni karmája ennek éppen az ellenkezője volt: lemondani a pénzről, a csillogásról, a családi boldogságért, a szerelemért.

A karma törvénye azt mondja: a lélek kényszer nélkül veszi magára a párja, annak családjának karmáját. A sors ebben az esetben nem parancsolja a karmát, hanem mi választjuk, és az élet folyamán bebizonyíthatjuk, hogy a sajátunkkal együtt teljesíteni tudjuk-e, vagy sem.

Az álompár esküvője után Monaco a világ leggazdagabb, legelőkelőbb állama lett. De Grace hercegnő, míg a saját karmáját teljesíteni tudta, és le tudott mondani a pénzről, a filmvászon hozta csillogásról, sztárságról, a szerelemért – hiszen szerette Rainert és imádta a gyermekeit -, viszont az új karmát már nem tudta teljesíteni. Az asszony a kis országnak ugyan ragyogást és vonzerőt kölcsönzött a múltja miatt, de ragaszkodott a magánéleti boldogsághoz. Elviselhetetlennek érezte, hogy a férje nem törődik vele, és mélységesen csalódott a gyermekeiben is: Albert úgy viselkedett, mint egy playboy, idősebb lánya tiltásuk ellenére kötött házasságot. A harmadik gyermek, Stephanie pedig lázadt minden és mindenki ellen, botrányos szerelmi életet élt. Grace sikertelen magánélete miatt az alkoholnál és a fiatal férfiaknál keresett vigasztalást, majd máig tisztázatlan körülmények között kisebbik lányával, az autójával szakadékba zuhant és szörnyethalt. Még csak 52 éves volt, amikor a monacoi hercegi család karmája a sírba vitte.

Tutanhamon titkaiAz őszi szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top