Aktuális

Rossz emlékeid vanak 2009-ről? Szabadulj meg tőlük!

Szeretne megszabadulni 2009 rossz emlékeitől? Tépje őket cafatokra - ajánlja egy Újév napjára szervezett New York-i rendezvény.

A Hál’istennek megszabadultam tőle! elnevezésű esemény hétfőn déltől egy órán át zajlik a Time Square-en. A rendezvényre a Nagy Alma lakóin kívül a turistákat is szívesen várják, hiszen kinek ne lenne valami rossz emléke.
A résztvevők maguk is végezhetnek könnyen elpusztítható rossz emlékeikkel: az örökre törölni szánt feljegyzéseket, fényképeket vagy munkahelyi felmondólevelet a helyszínen téphetik apró cafatokra. De rendelkezésre áll egy konténer és egy pörölykalapács is a szívósabb felejtenivalók megsemmisítésére.
Az eseményt harmadik éve megszervező Time Square Szövetség 250 dolláros (50 ezer forint) pénzjutalommal díjazza a legkreatívabb rosszemlék-eltüntetést.
Tavaly többen olyan feliratokat semmisítettek meg, mint a “kötvénypiac” vagy a “rák”, de akadtak, akik a banki kimutatásaikat adták át az enyészetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top