Aktuális

Emese a reklámból: kitiltották a középiskolából!

Játékos interjúra kértük Stefanovics Angélát: műanyag hógolyókba rejtett szavak közül húzhatta ki, milyen témakörök kerüljenek szóba az interjú közben. A spontán beszélgetésből kiderült, a színésznő ártatlan külseje vad kamaszkort rejt, Emese szerepét először visszautasította, és megviselte harmincadik születésnapja.

Első hógolyó: szilveszter

„Emese csak egy mondat az életemből”– Ebbe belenyúltam rögtön az elején! – nevet Angéla. – Elsőre a Nők Lapja-címlapfotózás jut eszembe most a szilveszterről, az a rengeteg konfetti, amit a hajamba szórtatok…

– Milyen lesz az igazi szilveszteri buli?

– A személyes, beszélgetős összejöveteleket jobban szeretem, mint a nagy bulikat. Szilveszterezni otthon szoktam, családi körben. Az idén is így lesz: beszélgetünk, tévézünk, éjfélkor koccintunk.

– És utána irány az ágy?

– Eleve nem szoktam éjfélkor lefeküdni, a szilveszter pedig egy szabadnap. Most elég zsúfolt próbaidőszakom van, örülök, hogy aznap nem kell dolgoznom. A Kamaraszínházban a Jeruzsálem pusztulása című Spiró György-átiratot próbálom Almási-Tóth András rendezésében.

– Elterjedt rólad a hír, hogy szilveszterkor születtél.

– Pedig ez nem igaz! Nem tudom, ki terjeszti, én is láttam az interneten. Van egy honlapom, amit nem én csináltam, nem tudom, ki készítette, de kedves volt tőle. Ott láttam először ezt a tévedést, aztán egyre többen átvették. Most elárulom a Nők Lapja olvasóinak, hogy valójában december másodikán születtem, az idén volt a harmincadik születésnapom.

– Teszel újévi fogadalmat?

– Sohasem szoktam megfogadni semmit, mivel nem vagyok kitartó típus, és tudom, hogy úgysem tartanám be. Bár az igaz, hogy ha valamit elhatározok, azt végig is csinálom. Tavaly elhatároztam, hogy jógázni fogok, azóta is járok rendesen, és nagyon élvezem. De az igazság az, hogy már nagyon erősen vágytam jógázni. Szóval, ha nem fogadtam volna meg, akkor is járnék.

Második hógolyó: gyermekkor

„Emese csak egy mondat az életemből”– Azt mondanám, hogy problémás gyerek voltam, de ez nem igaz. Csak közösségben volt velem gond. Nemrég találkoztam az első tanító nénimmel, ő mesélte, hogy kifejezetten kérte, én is az osztályába kerüljek. Az óvodában azt látta, hogy egy pici lány két nagy masnival a hajában mindenhez hozzászól, mindenről van véleménye, és figyelmet követel magának. Neki nem volt velem semmi problémája, de ezt későbbi tanáraim nem mondhatják el magukról. Középiskolából például kizártak.

– Az ártatlan külső csak megtévesztés, és valójában te voltál a bandavezér?

– Nem én voltam a bandavezér, de majdnem. A Pesti Barnabás élelmiszer-ipari iskola indított egy drámatagozatos osztályt. A tantestület nem volt felkészülve 26 exhibicionista kamaszra. Volt egy nagy botrányunk harmadikban: a fél osztálynak ugyanaz volt a háziorvosa, mert szereztünk egy orvosi pecsétet, azzal gyártottuk az igazolásokat. Hárman voltunk a hangadók, nekünk lett ebből fegyelmink, a legjobb barátomat kirúgták, engem pedig kitiltottak. Ez azt jelentette, hogy nem járhattam be az órákra.

– Ez, gondolom, azért nem volt nagy büntetés.

– Ez nem, de záróvizsgát kellett tennem minden tantárgyból. Május elején történt a fegyelmi tárgyalás, utána el kellett kezdenem tanulni… Akkor tényleg begyulladtam, hogy ebből nagy gáz lesz. Már csak azért is, mert volt olyan tantárgy, amelyikből nem volt könyvem sem.

– Várj, kitalálom! Drámatagozatosként a matek nem érdekelt annyira, hogy könyved legyen?

– Nem, a biológia. A matekra mindig nagyon ügyeltem. Nagyon jó tanárnőnk volt, aki jó ember volt és jó pedagógus. Teljesen hülye vagyok a matekhoz, de arra gondosan ügyeltem, hogy az egyes dolgozatom után hármast írjak, így megvolt a stabil kettes. Végül a záróvizsgákon életem legjobb átlagát produkáltam: 4,6-ot. Pedig az igazgató – aki érthető okból nem kedvelt – bejött minden vizsgára, hogy ellenőrizze, elég szigorúak-e velem.

– A Színművészeti Főiskolán jobban érezted magad?

Benedek Miklós osztályába jártam, fura osztály volt a miénk. Többen végeztünk, mint ahányan kezdtük. A főiskolára az jellemző, hogy nagy szórások vannak, de valahogy hozzánk sokakat lebuktattak a kirúgás helyett. Nem voltunk legendás osztály, perifériás osztály voltunk. Harmadikban jött hozzánk rendezni Zsótér Sándor, majd Novák Eszter, és ők, akiknek nem volt ez az előítélete velünk szemben, mármint hogy mi egy nem legendás osztály vagyunk, egységbe kovácsoltak bennünket. Onnantól jobb volt.

Angéla többi hógolyóra adott válaszait (Emese, sokoldalúság, „a jövő”) az e heti Nők Lapjában olvashatjátok!

Emese a reklámból: Kitiltották a középsikolából!Még több az e heti Nők Lapjából:

Lesz-e világvége 2012. december 21-én? »
Receptek szilveszteri vendéglátóknak »
Hétköznapi szexbalesetek »
Néző vagyok, ments ki innen! »
Pszichológusok a neten – A virtuális személyiségünket gyógyítják? » 

További kiemelt témáink a Nők Lapja december 29-én megjelenő 53. számából:


Stefanovits Angéla
Stefanovits Angéla színésznő, vagyis mindenki Lelkes Emeséje a bankos reklámból sokáig emlékezni fog még a szilveszteri címlapfotózásunkra. Ha másért nem, azért, mert talán még márciusban is talál a lakásában egy-két kósza konfettidarabot.

Hongkong
Figyelem: a város annyira magával ragad, hogy a végtelenül hosszú repülőút után is azt érezzük, alvás helyett most azonnal fel kell fedeznünk Ázsia New Yorkját. Na jó, előtte azért eszünk egy kis sült csirkét rizzsel.

Szilveszter Tamással
Az óévbúcsúztató menü tervezésekor Tamás nagyon figyelt rá, hogy még véletlenül se kelljen leülnünk egy terített asztalhoz, hanem falatozhassunk parti közben, akár a táncparketten is.

Hollywood – Nem!
Amióta Catherine Zeta-Jones férjhez ment Michael Douglashez, mintha visszavonulót fújt volna éppen hogy csak elinduló pályáján. Annyira, hogy azt tervezi, jövőre teljesen kiszáll a filmiparból. És ezzel nincs egyedül.

Nők Lapja 60 – ma is a miénk
Koronczay Lilla két régi olvasói levélre igyekszik megadni a mai választ. És talán nem meglepő: Lilla teljesen mást tanácsol, mint tették azt kollégáink 20-30 évvel ezelőtt. Hasonlítsák össze!

A heti szerkesztő, Papp Diána ajánlásával:
Jövőre, veled, ugyanitt!
Hetek óta összegzünk, hogy sikerült az idei év. Idén se kezeltük megfelelően a pénzügyeinket, de legalább most nem csak mi tehetünk róla… Persze a párkapcsolatunkban sem tettük meg a tőlünk telhetőt, jövőre több programot csinálunk, megyünk étterembe, de kizárólag vegetáriánusba, merthogy egészségesek is leszünk… Tényleg teljesülni fog, amit elképzelünk? Természetesen több cikkben is foglalkozunk 2010-zel. Sőt mi több, 2012-vel is!

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!         

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top