Aktuális

Papa, egy kicsit nagyobb lett a telefonszámla!

Egy amerikai tizenéves alighogy megkapta a mobiltelefonját, közel 22 000 dolláros telefonszámlával lepte meg az édesapját. A kirívóan magas összeget mobilinternetezéssel sikerült elköltenie.

Nem lehet könnyű helyzetben az a 13 éves amerikai srác, aki – nem tudván, hogy a mobil-előfizetése nem tartalmaz ingyenes adatforgalmat – internetezéssel 21 917 dollárra tornázta fel az édesapja előfizetését. Az apa, Ted Estarija azt nyilatkozta, hogy a magasabb számla önmagában nem lepte volna meg, hiszen épp abban a hónapban vásárolt társkártyát a fiának – az összeg láttán azonban igencsak elkerekedett a szeme.

A telefontársaság egyelőre vizsgálja az esetet, hiszen különlegesen nagy összegű számláról van szó, és valószínűleg engedélyezi a részletfizetést a család számára. Az apa természetesen azonnal felfüggesztette a fia kártyáját. Arról nem érkezett hír, hogy vajon a zsebpénzéből is levonja-e majd a részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top