Aktuális

5 felpezsdítő jeges kütyü

Egyelőre nem szabadulunk a szeszélyes tél fogságából. Az enyhébb időt rendszeresen felváltják a fagyos napok. A mi agyunk is lefagyott, ezért jeges apróságok kerültek terítékre.

Itt van elsőként egy jéggyertya, amely kellemes hangulatot teremt baráti vacsorák alkalmával az asztalon. Az öntőformát vízzel teleöntve tedd éjszakára a fagyasztóba, majd a tartójába helyezve gyújts meg benne egy teamécsest. Az olvadó jég különleges fényeffekteket eredményez, és ne aggódj, az olvadéknak is van helye. Tetszetős.

Bigyóshop
Bigyóshop

Aki télen is csak a nyárra és a hűs italokra, a kellemes kiülős helyekre gondol, annak a legjobb ajándékötlet egy dupla falú korsó. A pohár fala között lévő anyag a mélyhűtőben megfagy, és a legnagyobb kánikulában is hidegen tartja a nedűket. Ötletes.

Buli ajándék
Buliajándék

Az egyik legjobb buliajándék a jeges felespohár-készítő. Egyetlen hátránya, hogy ha nagy a társaság, alaposan fel kell szerelkezni vele. Egy dolog viszont biztos: a vendégek odáig lesznek érte. Imádnivaló.

Forma
Forma

Első ránézésre jégkrém. A másodikra is. A titok abban rejlik, hogy valójában nem az, hanem glicerinszappan, amelynek a külső rétege csokoládé-, a belseje vaníliaillatú. A legjobb nyalánkság a hideg téli estékre egy kád fürdő mellé. Ínycsiklandozó.

Perpetual Kid
Perpetual Kid

Akinek még nem volt elege a jégkockákból, annak álljon itt néhány különleges darab. Ma már szinte mindenféle készítőformát lehet kapni. Az egyik kedvencünk az óceánjáró, amelyet a soha fel nem növő kisfiúknak ajánlunk. A másik a gyémánt alakú jégkocka, amely a hétköznapi dívákat veszi le a lábukról. Vicces.

Fred
Fred

 

Fred
Fred

Végül egy olyan tárgy, amely hasznos is: ebben az elegáns italhűtőben nem egy, hanem egyből két üvegnek van helye, így a nagyobb vagy a válogatós társaságot is lekenyerezhetjük. Frappáns.

Entrend
Entrend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top