nlc.hu
Aktuális
Ajándék autók az utcán

Ajándék autók az utcán

Karácsony után furcsa dobozok lepték el Amsterdam utcáit. A kukák mellé helyezett extra nagy kartondobozokban a felirat szerint egy-egy MINI volt. Valakinek ennyire jól sikerült volna az ajándékozás?

Az ünnepek után a kukatárolók még a válság ideje alatt is dagadtak a kidobott dobozoktól. Sláger az LCD tévé, vagy éppen a házimozi rendszer. De a holland képeket elnézve, az igazán sikeresek fája alá igazi, 1:1-es méretarányú MINI kerülhetett. Már ha hinnénk a csomagoláson szereplő feliratnak.

De mi tudjuk, hogy mindez csupán egy kreatív reklámcsapat ötlete. Ami igen jól sikerült, hiszen a videofelvételt elnézve, sokkal több embert mosolyogtatott meg, hagyott bennük maradandó nyomot, mint amire egy hagyományos óriásplakát képes.

Arról, hogy a kukások mit szóltak a gigászi dobozokhoz, nem tudjuk. Budapesten biztos nem kellett volna sokáig kerülgetni, a kihelyezés után gyorsan egy MÉH-telepen végezte volna a különös reklám.  

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top