Aktuális

Veszélyben a jogosítványunk

Itt a ránc-felvarrott KRESZ, tele apró, sokszor nehezen érthető újdonságokkal. Minket most mégsem ez érdekelt, hanem az, hogy vajon sikerrel vennénk-e ma is a KRESZ vizsgát? Mi már tudjuk a választ. Vajon Önök átmennének?

Hideg, BKV sztrájkkal, ideges autósokkal súlyosbított csütörtök reggel van. Bár jogosítványunk a zsebünkben, mi mégis vizsgázni fogunk. Arra keressük a választ, hogy 13-18 évnyi autóvezetői tapasztalattal a hátunk mögött, vajon sikerrel vennénk-e ma is az éles KRESZ-vizsgát. Így kipróbáltuk.

Felkészületlenül

A tesztalanyok – András, Balázs és Tamás – előtt sokáig nem lehetett titkolni a feladatot – különben ki nem tették volna a lábukat az irodából -, de úttörő becsületszavukra megígérték, hogy nem járnak utána sehol, mire is kellene különösen ügyelniük ezen a reggelen. És úriemberekhez méltóan így is tettek. Lássuk, megérte-e.

A legbátrabb

Kezdjük Andrással, hiszen neki sietni kell. Hamarosan sajtótájékoztatón van jelenése. Kicsit késik, kicsit izgul, pedig nincs oka rá, a jogsija régóta megvan, jól, biztonságosan vezet.

András videójáért és még több hasznos információért kattints!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top