Aktuális

Spóroljunk az új autóval

A tegnapi újságra már senki nem kíváncsi, de mi a helyzet a tegnapi és néhány ritka esetben a tegnapelőtti autókkal? Megéri-e a felárat az új, csinos forma, vagy racionálisabb dolog inkább a még forgalmazott, olcsóbb elődöt választani?

Gyakori, hogy egy-egy autógyár az új modell bevezetésekor egy darabig még az elődöt is árulja. Persze nem mindegyiken, csak az árérzékenyebb piacokon. Így kaphatunk tízéves konstrukciókat, jóval kevesebbért, mint a frissen kijött modell. Kérdés, hogy mennyi pénzért érdemes ekkora kompromisszumot kötni.

Opel

A legjobb dolgunk az Opelnél van, ha régi, már leváltott, de még forgalmazott típusokat keresünk. Itt párhuzamosan nemcsak kettő, hanem három Astra modell közül is választhatunk. Van új Astra, és kétféle Astra Classic-ba is belefuthatunk a kereskedésekben. Egyikük Classic II, másikuk Classic III néven fut.

Ha szerencsénk van és egymásután ülhetünk egyikből a másikba, elképesztő időutazáson mehetünk keresztül, 1998-tól napjainkig. Érdemes az ajtókat is próbálgatni, mekkorát változott azóta a világ. Manapság már nem elég, ha tisztességesen becsukódik egy ajtó, hanem már a hangzására is odafigyelnek.

Az Opel áraiért, további márkákért  és hasznos tanácsokért kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top