nlc.hu
Aktuális
A pumák támadása – Gazdag nőkre vadásznak a szépfiúk

A pumák támadása – Gazdag nőkre vadásznak a szépfiúk

Pénzért nem lehet szerelmet venni, tartja a mondás, de mit tegyen az a szerencsétlen nő, akinek – mit ad Isten - sok van belőle? Megtalálhatja vajon az igaz szerelmet az, akinek a bankszámláján szinte megszámlálhatatlanok a nullák?

Madonna augusztusban tölti be az ötvenkettőt, a szexepilje még ma is tagadhatatlan, szakmai világsikere töretlen, vagyona pedig a becslések szerint 600 millió dollárra rúg. Valljuk be, nem könnyű ezzel az impozáns háttérrel olyan párt találni, aki megfelel a társadalmi elvárásoknak, azaz a nőnél két-három évvel idősebb, vele azonos családi háttérrel rendelkezik, iskolai végzettsége és jövedelme pedig magasabb, mint az asszonyé. Nos, Madonna már rég nem erőlködik, hogy megfeleljen a konvencióknak.

„Megint egy újabb gyerek?”

Madonna legújabb
Madonna legújabb “szerzeményével”

A tavalyi Oscar-gálán legújabb egzotikus szerelmi játékszerével, a 22 éves Jesus Luzzal jelent meg, s amikor gratulált volt férjének, Sean Pennnek a Milkért kapott Oscar-díjhoz, az epésen csak annyit kérdezett, Luz felé bökve: „Kösz. Már megint van egy újabb gyereked?” A Madonnánal két évvel fiatalabb Penn a kegyetlen poénnal két ütést is bevitt volt nejének, egyszerre támadva őt fiatal partnerei és adoptálási mániája miatt. Ami azt illeti, Penn annak idején számtalan ígéretet tett arra, hogy születik majd közös gyerekük, de Madonna lányának végül a nő személyi edzője, Carlos Leon lett az apja.

De beszéljünk csak legújabb zsákmányáról, az ismeretlen brazil modellről, Jesus Luzról, akit a hírességgel való kapcsolata egy csapásra a Dolce&Gabbana arcává tett! Mr. Madonnának lenni mindig is kifizetődő üzlet volt még azon férfiak számára is, akik önerejükből szereztek hírnevet. Sean Penn, Guy Ritchie és Alex Rodriguez sajtósa is elégedetten dörzsölhette össze a kezét, amikor ügyfele találkozott a popdívával. Madonna legújabb szeretője azonban 29 évvel fiatalabb, és úgy tűnik, más vagyona sincs, mint a csinos pofija.

Amióta egyre több nő emelkedik magasra a karrierlétrán, ezzel egy időben egyre több férfi dől hátra elégedetten, és élvezi a nő által megteremtett javakat. Egyre több az olyan háztartások száma is Európában, ahol az asszony az első számú kenyérkereső – a nyolcvanas években még csak minden 15., ma már minden 5. ilyen. A dolgozó európai nők 59%-a többet visz haza, mint a család bevételeinek fele, s ha ez a trend folytatódik, a férfi „aranyásók” ugyanolyan természetes jelenséggé válnak majd, mint női megfelelőik.

A párkereső társasjátékban első lépésben mindkét fél felméri saját piaci értékét, és igyekszik olyan társat választani, akivel nagyjából azonos ligában játszik. Ha pedig a két fél szexuális kívánatossága nem egyezik meg, jönnek a különféle egyezségek. A múltban ez azt jelentette, hogy a férfi a vagyonával tudta ellensúlyozni a szexepil hiányát, manapság azonban egyre gyakrabban a hölgyek ajánlanak presztízst vagy vagyont a szexuálisan vonzó férfiért cserébe.

Sandra Bullocktól Julia Robertsig

Demi Moore már két éve együtt van
Demi Moore már két éve együtt
van “Boytoy” férjével

És mi a helyzet a hollywoodi színésznők vonzalmával a fiatalabb fiúk iránt? Amikor Anne Bancroft a Diploma előtt című filmben eljátszotta a barátnője fiát elcsábító Mrs. Robinsont, valójában csak hat évvel volt fiatalabb Dustin Hoffmannál. Ma azonban egymás sarkát tapossák az olyan amerikai filmek, ahol a szerelmespárt alakító színészek között komoly korkülönbség van. A Nász-ajánlatban a 44 éves Sandra Bullock párja a 32 éves Ryan Reynolds. A Chériben az 51 éves Michelle Pfeiffer a 27 éves Rupert Frienddel kezd viszonyt. A Julie és Julia című filmben a 60 éves Meryl Streep partnere a 49 éves Stanley Tucci, a 39 éves Catherine Zeta-Jones legújabb mozijában pedig egy 25 éves fiúval randizik. A Newsweek hírmagazin nem véletlenül nyilvánította 2009-et a ‘pumák’ évének, pumának nevezik ugyanis az angol szlengben azokat a 35 év feletti nőket, akik náluk jóval fiatalabb fiúkkal járnak.

Amióta plasztikai sebészet és botox létezik, a nők könnyen nézhetnek ki fiatalabbnak a koruknál, s tehetik teljesen hihetővé a fent említett szerelmi történeteket – legyen szó akár a filmvászonról, akár a való életről.

A vizsgálatok szerint egyébként a nagy korkülönbség sokkal inkább izgatja a pár környezetét, mint őket magukat, és e párok között sokszor nagyon erős a szexuális kötelék. Nem csoda: a férfi szexuális teljesítőképessége csúcsán jár, a nő pedig mostanra találta meg önmagát. A középkorú nő élvezi a pörgést és vitalitást, amelyet a fiatal férfi hoz az életébe, a fiú pedig értékeli az érettséget és női magabiztosságot, amellyel a fiatal lányok sokszor még nem rendelkeznek.

Demi Mooret azóta, hogy feleségül ment a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherhez, gyakran nevezik az amerikai lapok pumának, azaz gyönyörű, vékony, de veszélyes vadállatnak, amelynek nagy szexuális étvágya van, és csak a prédájára les. Kutchert meg azóta ismerte meg igazán a világ, amióta Mr. Moore lett belőle. Mindketten nyertek a „bolton”, ha úgy vesszük. Mindenki megkapta, amit akart. A pszichológiai vizsgálatok tanulsága szerint a 10-15 évnyi korkülönbséget felölelő kapcsolatok sem működnek rosszabbul, mint általában a párkapcsolatok, ahogy azokat sem lehet kapásból „leírni”, ahol a menyasszony sikeresebb a vőlegénynél. Egyre több híres, gazdag és szép nő dönt úgy, hogy felkarol egy szegény, de roppant jóképű férfit, akitől a pénzért és hírnévért cserébe szerelmet, sok szexet és boldog párkapcsolatot remél.

Jennifer Lopez nem húzta sokáig háttértáncosa mellett
Jennifer Lopez nem húzta sokáig
háttértáncosa mellett

Britney Spearsnek, mondjuk, ez nem jött be. Két évet élt együtt háttértáncosával, a nincstelen Kevin Federline-nal, akinek két gyereket is szült, s aki fűvel-fával csalta, két kézzel szórta híres neje pénzét, majd tízmillió dolláros lelépési pénzzel távozott. Háttértáncosához, Chris Juddhoz ment hozzá Jennifer Lopez is. Ő is két évig bírta, és végül 15 millió dollár fejében tudott csak megszabadulni a vagyonát korábban is szépen dézsmáló, nincstelen Juddtól. Julia Roberts hosszas keresgélés után, végül egy nincstelen segédoperatőrhöz, Danny Moderhez ment hozzá, és rendelkezésére bocsátotta 400 millió dolláros vagyonát. A sokat csalódott és boldog családi életre vágyó világsztár szült már Modernek három gyereket, tehát részben valóban megkapta, amit akart. A hajdanvolt operatőr asszisztens neve pedig ma már előkelő helyen szerepel a stáblistákon, és luxusbirtokon él Új-Mexikóban. Boldogságuk azonban nem felhőtlen, Moder a hírek szerint rendre félrelép.  A spanyol fehérneműmodellnek, Andres Velencosónak sem jött rosszul, hogy összejött Kylie Minouge-gal: hamarosan az ausztrál énekesnő parfümjének reklámfilmjében szerepelt, és leszerződtette a jó nevű divatcég, a GAP, a 40 éves Mariah Carey pedig a 29 éves Nick Cannont emelte ki egyik klipjéből. És még mondja azt valaki, hogy pénzért nem lehet szerelmet venni…

Ördög Nóra és Stohl András:  Elváltak klubjaMég több az e heti Nők Lapjából:

Ördög Nóra és Stohl András: Elváltak klubja »
Pelus vagy bili? »
Melegítő téli életek – síeléshez is »
Erőss Zsolt: Nem érzem magam csonkának, csak mert egy lábam van »
Az összes tökéletes férfi foglalt? »
A vonzás törvénye: csak akarni kell »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top