nlc.hu
Aktuális
Eredetiségvizsgálat, te drága!

Eredetiségvizsgálat, te drága!

Idén már a műszaki vizsgán is végeznek eredetvizsgálatot. Csak ezt nem fogadja el az okmányiroda, mert nem hiteles. De akkor meg minek? A válasz egyszerű: mert a jogszabály Magyarországon született.

Tavaly ősszel érkeztek az első hírek arról, hogy megszűnik az eredetiségvizsgálat, mert indokolatlanul nagy terheket ró az autósokra, és kvázi bűnözőként kezeli a tisztességes autóvásárlókat is. A schengeni határrendszer miatt amúgy is új helyzet alakult ki, nem kell megtartani a csúf eredetiségvizsgálatot, senki nem hoz már machinált Audikat németből, nem hegesztgetik a vázszámokat. Európába tartunk, vagy mi.

Még egy rúgás az autósokba

Öröm és boldogság az autósnak, gondolta akkor Stirlitz. Örök pesszimistaként viszont biztos voltam benne, hogy a gazdasági válság kellős közepén, mikor munkahelyek ezrei szűnnek meg, az állam nem fog lemondani egy ilyen jó zsíros cubákról, amivel semmi dolga nincs, csak begyűjteni a pénzt.

Az új jogszabályért és még több hasznos információért kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top