Aktuális

5 exkluzív szánkó

A klasszikus faszánkó, a költségtakarékos műanyag zsák vagy a 90-es években slágernek számító popsisí bizonyos körökben labdába sem rúghat a lengéscsillapítós, alumíniumvázas ródlik mellett. Lássuk az öt csúcsmodellt!

A francia Citroën által 2008-ban meghirdetett dizájnverseny győztese volt ez a különleges szán. Tervezője, Ognyan Bozhilov a versenykiírásnak megfelelően az autógyár modelljeinek elemeit és a gyár logóját használta fel. Sajnos kereskedelmi forgalomban nem kapható.

Yanko Design
Yanko Design

A Champion de Luxe névre keresztelt szánkó nemcsak elegáns, hanem praktikus is. Egy felnőtt kényelmes, ergonomikusan kialakított ülésben csúszhat le a lejtőn. A rugalmas, fagyálló műanyag a legzordabb időjárásnak is ellenáll, további előnye, hogy összecsukható, könnyen szállítható. Már csak egy jó kis domboldalra van szükség!

Champion de Luxe
Champion de Luxe

Aki még ennyivel sem elégszik meg, és a pálya ördöge szeretne lenni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. A luxussportautóiról ismert Porsche Design Studio ugyanis megtervezett, a cég pedig piacra dobott több szántípust is. A cég logójával díszített alumíniumszánt 333 fontért, a kevésbé exkluzív hiperkönnyű ülésest pedig 173 fontért már magunkévá is tehetjük.

Porsche
Porsche

 

Porsche
Porsche

A svájci Fun-Care AG modern, légpárnás szánkója nem összetévesztendő a szintén Airboard névre hallgató, föld felett sikló, légpárnás motorral, amelyet a közutakon is lehet használni. A fánk alakú szánkót tíz év kemény kísérletezés után vezették be a piacra, azóta meghódította a svájci lejtőket. Ha arra járunk síelni, mindenképp érdemes kipróbálni!

Airboard
Airboard

Az Alurunner® full extrás high-tech szánkó, amely a legmodernebb technikát ötvözi a vonzó dizájnnal. Ki ne szeretne ilyen csinos darabot a popója alá, amely ráadásul úgy suhan, mint az álom? Az alumíniumváz, a rozsdamentes alkatrészek, a lengéscsillapító és a felvakszolható szántalpak a síelőkkel és a snowboardosokkal is elhitetik, hogy a szánkózás sem gyermeki móka csupán.

Alurunner®
Alurunner®

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top