Aktuális

Interneten is foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre!

Idén kényelmesen, az interneten foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre: elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amelynek térképes keresője azt is megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.

Szeretnéd kihasználni a Torkos Csütörtök éttermi kedvezményeit, de előre ódzkodsz a helyfoglalás kálváriájától? Mostantól kényelmesen, az interneten foglalhatsz asztalt, és egy kattintással átláthatod, hol vannak még szabad helyek. A NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn az is könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, és mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg emailben.

Interneten is foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre!

A szolgáltatás nem csak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban résztvevő 1050 étterem számára is ingyenes. A weboldal a legutolsó internetes trendeknek megfelelően készült el. Folyamatosan frissülő üzenőfal, közösségi klub és még egy étteremfeljelentő blog is várja a látogatókat. Hogy minél többen kedvet kapjanak az internetes asztalfoglaláshoz, folyamatosan nyomon követhetjük a sikeres foglalások számát is.

„Tavaly közel 15 telefon után sem kaptam szabad asztalt Torkos Csütörtök napján, így idén nem csak magunkat, de minden internetezőt szeretnénk megkímélni ettől a kellemetlen élménytől. Az online foglalás egyszerű és gyors, ráadásul most nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!” – nyilatkozta Perger Péter ügyvezető az új szolgáltatásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top