Aktuális

Mentsük meg Dave-et!

Internetes kampány indult annak az ausztrál brókernek a megmentéséért, aki nemrég élő adásban nézegette egy szupermodell félmeztelen képeit - miközben a kollégája a kamatokról nyilatkozott az egyik tévétársaságnak.

A peches bróker, David Kiely elfeledkezett a háta mögött zajló forgatásról, így a műsor nézői tanúi lehettek annak, ahogy szemrevételezi a Miranda Kerr topmodell félmeztelen képeit tartalmazó email-csatolmányokat. A Here is the City News elnevezésű gazdasági weboldal (http://news.hereisthecity.com/) “Save Dave” azaz “Mentsük meg Dave-et!” elnevezésű felhívásában arra biztatja olvasóit, hogy írjanak e-mailt a bróker munkáltatója, a Macquarie Bank PR-osztályának, azt kérve: ne bocsássák el munkatársukat. Arra hivatkoznak, hogy a férfi szimpatikusnak tűnt az adásban, a képek nem voltak pornográf tartalmúak, és a bróker már éppen eleget szenvedett, holott csak rosszkor volt rossz helyen.

Kiely hamarosan találkozik a bank vezetőivel, hogy megvitassák a jövőjét a cégnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top