Aktuális

5 anti-Valentin-meglepetés

A szerelmesek napja előtt azokra is gondoltunk, akik épp nem rózsaszín felhők felett lebegnek, vagy elhatárolják magukat a kötelezően szíves ajándékoktól. Összegyűjtöttünk néhány furcsa, bizarr alternatív meglepetést.

Ezek a plüssállatok nem azt a célt szolgálják, hogy piros masnival átkötve vagy szívecskés ajándéktasakból előbukkanva negédes mosolyt csaljanak a szerelmesek arcára. Az úton elgázolt állatok mintájára készült nyuszi és mosómedve a szíves talpú szerelemjószágok gúnyos kifigurázása.

Kütyüshop
Kütyüshop
Kütyüshop
Kütyüshop

Pont úgy, ahogy ez a puha, ölelni való, három méter hosszú plüss óriáskígyó sem sorolható a romantikus meglepetés kategóriába. Aki mégis bevállalja, számítson rá, hogy a fogadtatás is feledhetetlen lesz.

EzPontAz
EzPontAz
EzPontAz
EzPontAz

A rosszindulatúak szerint a szerelmesek napja az összes virágboltos számára is ünnep. Aki nem akar beállni a sorba, annak alternatív megoldásként ajánljuk a virágos lakáskiegészítőket, például ezt a vécépapírtartót.

Entrend
Entrend
Entrend
Entrend

Nem csak a mézillatú szappan tervezői tudják a nagy igazságot: minden szentnek mutatkozó nőt ugyanúgy egy dolog vezérel, mint a férfiakat. A fenti állítás alól a cikk olvasói természetesen kivételek.

Donkey-Products
Donkey Products

Az elhagyott szerelmesek fortyogó dühüket ezerféleképpen próbálják levezetni. Van, aki bokszolni kezd, vagy levágatja a haját, és fogyókúrázni kezd. Van, aki eszét vesztve veti bele magát az éjszaka sötét bugyraiba, és van, aki a fekete mágiát választja. Ilyenkor jönnek jól az együtt érző barátnős ajándékok, mint például ez a hátborzongató, vörös szilikonból készült, előre kilyuggatott tolltartó.

EzPontAz
EzPontAz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top