Aktuális

Kátyúkedvezmény a Fiatnál

A Fiat ugyancsak eredeti ötlettel próbál ügyfeleket szerezni gumisműhelyeinek. A kátyúban megsérült Fiatot, Lanciát, Alfát a kátyú fényképével együtt begurítva 20 vagy 25% kedvezmény jár a javítás mellé.

Szellemes ötlettel próbálja kihasználni a Fiat a hó alól riasztóan nagy számba kibukkanó kátyúk áldásos működésének eredményét. Nézzék csak:

“Ha már megtörtént a találkozás a kátyúval, hozza be a kátyúról készített fényképet bármelyik hivatalos Fiat márkaszervizbe és máris jogosulttá válik a kátyúkedvezmény igénybevételére. Önnek két választási lehetősége van:

1.) a hivatalos márkaszerviz által felhasznált, a számlán szereplő eredeti alkatrészek árából azonnal érvényesít 20%-ot, ennek érvényessége 2010. április 30.

2.) a hivatalos márkaszerviz által felhasznált, a számlán szereplő eredeti alkatrészek összértékének 25%-át kupon formájában kéri, amit az év során később kíván felhasználni. A kupon eredeti alkatrészek, tartozékok és reklámajándékok vásárlása esetén használható az akcióban résztvevő hivatalos márkaszervizeknél, 2010. december 31.-ig. A vásárlás értékében maximum 50%-ig lehet a kupont érvényesíteni. Amennyiben marad még kuponérték, új kupont kell kiállítani.

Bízunk benne, hogy a Fiat megáll a már amúgy is meglévő kátyúk okozta károk javításánál, és nem ragadnak csákányt a bevétel növelésére. Az akció csak a Fiat Csoport márkáira vontakozik.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top