Aktuális

Üzenet az időn át

Az EDF DÉMÁSZ többezer üzenetet és küldeményt helyez biztonságba a következő 20 évre. Az egész országból várjuk a 2030-nak címzett küldeményeket. Az Időkapszulával mi bármit eljuttathatunk a jövőbe, de együtt kell megteremtenünk egy olyan holnapot, aminek érdemes üzennünk.

Üzenj a jövőnek!

A bolygónkra leselkedő legnagyobb veszélyt az éghajlatváltozás jelenti. A klímaváltozás negatív hatásai több mint hatmilliárd embert közvetlenül és drámai mértékben érintenek, a felnövekvő új generációk számára pedig a legnagyobb kihívást jelentik majd az elkövetkező évtizedekben.

Üzenet az időn átAlapvető életfeltételeink biztosítása csak úgy lehetséges, ha fenntartható módon hasznosítjuk a természeti erőforrásokat és elkerüljük a környezetünket sújtó, visszafordíthatatlan változásokat. A fenntartható fejlődés biztosítása többé már nem divatos szlogen, hanem saját és gyermekeink jövőjének záloga.

Gondolkodtál már azon, te mit teszel, mit tehetsz a holnapért?

Gondolkodtál már azon, hogy a jelen döntései fogják meghatározni saját és gyermekeid jövőjét?

 

Az EDF Csoport, Európa egyik legnagyobb energetikai vállalata már döntött: a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége jegyében útjára indítja Időkapszula kampányát, melynek keretében megfogalmazza saját ígéretét, és amely során Te is lehetőséget kapsz arra, hogy üzenj a jövő nemzedékének.

Az EDF célja, hogy jövőbarát energiával, veled együtt építsen egy élhetőbb holnapot. A mi ígéreteink ezért már az Időkapszulában vannak.

Az országszerte, kilenc városban zajló rendezvénysorozat keretében, az EDF Csoport magyarországi leányvállalata, az EDF DÉMÁSZ Időkapszulájában te is elhelyezheted saját ígéreted: írd meg, rajzold le, vagy küldj bármilyen emlékeztetőt magadnak és gyermekeidnek arról, hogy Te mit vállalsz és teszel a fenntartható fejlődésért, mit teszel a holnapért! Az Időkapszula 20 éven át megőrzi ezeket.

Üzenet az időn át

 

2030 májusában, Szegeden feltárjuk a jövőnek küldött összes üzenetet – és kiderül, hogy sikerült-e betartanunk ígéreteinket.

 

További információkért látogass el a www.edf.hu oldalra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top