Aktuális

Miről árulkodnak a számok az álmainkban

Az álmok fontos üzeneteket rejtegetnek, megfejtésükhöz a számmisztikát is segítségül hívhatjuk. Meg kell különböztetnünk azt, amikor egy szám, és azt, amikor egy egész számsor jelenik meg álmunkban.

Az álomszám megfejtése:
Az első és legfontosabb, hogy ébredés után azonnal írjuk le azt a számot vagy számsort, amit álmodtunk. Ne higgyük azt, hogy meg tudjuk jegyezni! Ha egy szám jelenik meg, akkor egyértelmű az üzenet. Ha egy számsor jelenik meg, akkor addig kell összeadni, míg egyszámjegyű számot kapunk. Például, aki álmában a 6544-es számot látja, az a következőképpen számíthatja ki, hogy mennyi az álomszáma, és ez mit üzen a számára: 6544 6 + 5 + 4 + 4 = 19 1 + 9 = 10 1 + 0 = 1

Miről árulkodnak a számok az álmainkban

Az 1-es szám mindig valami új közeledtét jelzi.
A kapu, a belépés szimbóluma. Minden esetben új, nagy volumenű változás hírhozója. Azt üzeni: „Lépj egyet, és eléd jön a nagy lehetőség!” De az első lépést mindig az egyénnek kell megtennie. Ha ezt nem ismeri fel, akkor megfosztja magát egy olyan alkalomtól, amelynek megragadása az egész életét megváltoztathatja. Az 1-es nem mindennapi esélyt jelez, hanem nagy áttörést. Épp ezért nem is átlagos vállalkozó szellem szükséges az általa jelzett, közelgő eseményhez. A legjobb, ha az 1-es számot tartalmazó álom után az egyén nyitottan néz körbe, és várja a nagy alkalmat. Különösen az első nap hozhat konkrét jelet. Segíthet, ha mondogatja: „Kész vagyok arra, hogy meglássam a jelet, és belépjek egy új fejezetbe.”

 
A 2-es szám az együttműködésről, a segítség nyújtásáról és kéréséről szól.

Épp ezért több jelentése is lehet, és az egyénnek kell eldöntenie, hogy épp melyik az aktuális az életében. 1. Csapatjátékossá kell válnia, és megtanulnia együttműködnie másokkal. 2. Észre kell vennie, hogy a közelében valakinek szüksége van segítségre. 3. Félre kell tennie a szégyenlősségét, és segítséget kell kérnie. Nem várja el senki, hogy egyedül küszködjön. Egyszerűbb lesz, ha belegondol, hogy ön is szívesen segítene, ha kérnék. De a 2-es az anyaság száma is. Ezért ide tartozik a gondoskodás, a táplálás. Az álom után az egyénnek fel kell tennie a kérdést önmagának: „Kiről gondoskodom? Önként, és odaadóan teszem ezt?” A válasz 2 napon belül megérkezik.

A 3-as szám a legvidámabb.
Épp ezért arra hívja fel az álmodó figyelmét, hogy szemlélje az életet vidámabban. A humor gyógyító ereje tagadhatatlan, és a nevetés a legjobb, a legolcsóbb és a leghatékonyabb terápia. Az álmodó keresse a mosolygós, életvidám emberek társaságát, ugyanis a derű ragadós. Ha már képes meglátni az élet napsütöttebb oldalát, akkor tovább kell adnia, vagyis tanítania. A 3-as szám másik témája a tanítás, illetve a tanulás. Ehhez az egyénnek kíváncsinak és nyitottnak kell lennie. Ha ez sikerül, akkor olyan információk birtokába jut 3 napon belül, ami rávilágíthat, hogy közel sincs akkora baj, mint eddig hitte. Jó hírek, biztató tendenciák, és a megoldás felé vezető út fog megmutatkozni. Ez mind azt erősíti, hogy van remény. Nem szabad feladni.

 
A 4-es szám üzenete az, hogy az álmodó legyen tisztességes.
Tudnia kell: se rövid-, se hosszú távon nem engedheti meg magának, hogy lelkiismeretlenül dolgozzon, vagy ne csinálja meg azt, amit megígért. Valószínűleg 4 napon belül olyan „vizsgahelyzetbe” kerül, ahol számot kell adnia a szorgalomról, a megbízhatóságról és a precizitásról. Nem szabad félvállról vennie, mert sok múlhat ezen, több évre ki fog hatni ennek az eredménye. Épp ezért saját érdeke, hogy koncentráljon kötelezettségeire. Most ne lazítson! Közben lássa, hogy milyen fontos az, amit tesz! Hiszen hasznos része a közösségnek, bármilyen kis jelentőségű is a munkája. A szerepe csak látszólag kicsi. Erősítheti magát ezzel: „Tudatában vagyok munkám hasznosságának. Épp ezért mindig megteszem a tőlem telhetőt.”

Az 5-ös szám a legtréfásabb szám.
Mindig próbára teszi az embert rugalmasság, optimizmus, és spontán reakció terén. Garantált, hogy az álmodó 5 napon belül olyan helyzetbe fog kerülni, ahol szüksége lesz az előbb említett erényekre. Ha pánikba esik, vagy pesszimistán áll a helyzethez, akkor pórul jár. Előre készítse fel magát arra, hogy bármi jön, csak jól sülhet el! Hiszen csak úgy lehet, ahogy az egyén el tudja képzelni. Az 5-ös szám azért jelent meg az álmában, hogy megerősödjön a hite abban, hogy mindig minden jóra fordul. Mert megérdemli, hogy élete szerencsésen alakuljon. Ne féljen attól, hogy ezzel másoktól elveszi a lehetőséget. Edzheti magát a következő mondatokkal: „Kész vagyok észre venni a szerencsét, és élni az általa hozott lehetőségekkel.”

 
A 6-os szám a legszeretetteljesebb szám.

Álomban is szinte átöleli, megsimogatja az embert. Azt üzeni, hogy szerethető az egyén. Kétsége ne legyen afelől, hogy szereti őt valaki. Ébredés után gondolja át, vagy írja össze, hogy kik szeretik, illetve ön kiket szeret! Tudatosítsa, hogy ez a szeretet olyan erős kötelék, mint egy köldökzsinór! Ezen nem egy irányba, hanem mindkét irányba áramlik a szeretet, és általa az energia. Nem kell elhinnie, mert 6 napon belül bizonyítékot is kap minderről. Persze az is fontos, hogy saját magát szeresse. Sorolja fel azokat a tulajdonságait, testrészeit, szokásait, amiket szeret magában, és 6 napon keresztül minden reggel mondja a tükörbe magának: „Szeretlek, és elfogadlak pont ilyennek, amilyen vagy!”

A 7-es szám arra ösztönzi az álmodót, hogy merjen a látható dolgok mögé nézni.
Vagyis ne elégedjen meg a látszattal, mert a válasz a felszín alatt rejtőzik. De csak annak mutatkozik meg, aki felmeri tenni az örök kérdéseket: „Mikor? Mit? Kivel? Miért? Hogyan?” Ezek azok a varázsszavak, amelyek hatására kinyílik a titkok kapuja. Készüljön fel, hogy 7 napon belül olyan dolgok történnek majd önnel, amelynek eredményeként „összeáll” a kép! A tisztánlátás sok mindenre választ ad majd. Kiderülhet, hogy kire számíthat, hol rejlenek még tartalékok, vagy mi hozhat gyógyulást, a szó szoros és átvitt értelmében is. Ezenkívül a 7-es szám a titoktartás fontosságára is rávilágít. Az álmodónak szigorúan meg kell tartania a rábízott titkokat.

 
A 8-as szám azt üzeni, hogy akaraterővel minden akadály legyőzhető.

Az álmodó birtokában van ennek az erőnek, csak aktivizálnia kell. Ez úgy a legegyszerűbb, ha nemes célt tűz ki maga elé. Nem kell az egész világot megmentenie, de van valaki, aki nagyon számít az ön segítségére. Ennek hatására előbújik önből a hős, és eddig nem sejtett képességeket fedez fel önmagában. Kiderül, hogy ezek korábban is megvoltak, csak nem használta őket. A 8-as másik témája a pénz. Álomban azt üzeni, nem kell megfeszülnie az álmodónak, hogy gazdag legyen. Ugyan tennie kell érte, a sült galambot ne várja, a bőség azonban 8 napon belül belép az életébe. Vagyis energiát nem kímélve, munkájának megérkezik anyagi eredménye.

A 9-es szám mindig a teljességre hívja fel a figyelmet.
Vagyis arra, hogy mindennek csak akkor van értelme, ha komplexen vizsgáljuk meg, hiszen a részletek elterelik a fi gyelmet. Emelkedjen a problémái fölé, és úgy nézze őket, mintha repülőn ülne! Természetesen nem kell a felhők fölé emelkednie, elég, ha olyan magasan lesz, ahonnan látszik a teljes kép. Ez bármit érinthet: betegséget, anyagi gondokat, szerelmi kínokat vagy egzisztenciális bizonytalanságot. A 9-es másik témája az élet tisztelete. Vagyis az álmodó vigyázzon minden élőlényre! 9 napon belül egy kis lény élete rajta múlhat. Vegye észre, és mentse meg! Nem kell feláldoznia önmagát, elég, ha alkalmazza az élni és élni hagyni elvét. Tudnia kell, hogy ezzel példát is mutat a környezetében élőknek.

 

 

A legfrissebb szám tartalmából:

Hol járunk álmainkban?

Az álmok titokzatos világa
A világ leghíresebb álmai
Demjén Ferenc: A társam megváltoztatta az életem
Égi útbaigazítás Lourdesban
Egy vérbeli boszorkány: Malek Andrea

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top