nlc.hu
Aktuális
A szőkét imádták, a barnát marokkóinak hitték

A szőkét imádták, a barnát marokkóinak hitték

Miss Universe Hungary és Miss World Hungary elvitték a világbéke üzenetét Bamakóba, visszajöttek és mesélnek. Mi pedig hamarosan kipróbáljuk a madárlátta Touareget!

Jól bírta a Touareg

Miss Világ (Serdült Orsolya) és Miss Világegyetem (Budai Zsuzsa) sikeresen teljesítette a Budapest-Bamakóból Budapest-Agadir futammá átszervezett versenyt illetve jótékonysági túrát.

Élményeikről nemrég a 9000 kilométeres túrát defekt és minden más gond nélkül végigcsináló Volkswagen Touareg előtt meséltek nemrég. A helyi erőket egy szőke európai nő még akkor is erősen motiválja az ismerkedésre, ha külsejét illetően kisebb kihívásokkal küzd, nemhogy egy szépségkirálynő.

Aki szőke, az egzotikus

A két hölgy azonban semmilyen frappáns ismerkedési szövegről nem tudtak beszámolni észak-afrikai kalandjuk után, aminek nyelvi okai voltak.

Marokkóban az egykori gyarmattartók miatt az arabok elsősorban franciául tanulnak meg, a szépségkirálynők viszont angolul tudnak, már csak a world peace miatt is.

Kettejük közül Budai Zsuzsát többször simán marokkóinak hitték a helyi lakosok, ezért az erős vakolattal dolgozó szépség kevesebb feltűnést keltett, mint a szőke hajával egzotikusabbnak ható Serdült Orsolya.

Jól nyomták!

A két magyar szépségkirálynő teljesítményét azok is elismerték a bamakós mezőnyből, akik nem sokat néztek ki a csilli-villi dzsippel induló lányokból. Talán a fránya előítéletek dolgoztak a bamakós mezőny néhány tagjában, hogy a cifra ladyk csak szépen végigkorzózzák az utat, be nem hajtanak majd sziklák közé, port nyelni, homokba süllyedni és lapátolni.

Nem így lett, Budai Zsuzsa bátran és ügyesen áttolta a Touareget mindenhol, ahol kellett és egy eltévedés miatt időnként olyan helyeken is, ahová a szervezők nem véletlenül nem terelték be a mezőnyt.

Vajon mi történt az autó elejét díszítő Barbi babával? Kattints, és kiderül!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top