Aktuális

Pimasz Úr letette a névjegyét

A női nézők rögtön honorálták az Aktív átalakítását és a visszatért Papp Gergő munkáját: a héten az ő műsora szerepelt a legjobban a csatorna produkció közül.

Pimasz Úr letette a névjegyétAz elmúlt egy hét során a 18-49 év között tévéző hölgyek továbbra is fenntartották az RTL primátusát, a nézettségi lista első öt helye jutott a csatornának: aranyérmes a Barátok közt, szép, 43% feletti közönségaránnyal, majdnem negyvenet hozott A mentalista is, pedig, valljuk be, az első évad kicsit talán jobb is volt, mint a mostani. A Fókusz még pont felfért a dobogóra, de Sandra Bullock böfögős ál-szépségkirálynője sem maradt le sokkal, negyedik lett. Világbéke. Ötödikként a New York-i Helyszínelők nyomoztak, ismét egy szép nézettséget hozó prémium sorozat.

Ünneplésre azonban most az Aktív szerkesztőségében van ok igazán, hiszen ezt a sokszor temetett, kiüresedni látszó műsort sikerült az egyik nagyágyú visszacsábításával megmenteni, sőt, az elmúlt héten ez a műsor szerepelt a legjobban a csatorna produkciói közül. Hiába, Papp Gergely az elmúlt évek egyik legnagyobb találmánya a tv2-nél – bízzunk abban, hogy most igazán megbecsülik, és sok, képességeihez méltó feladatot kap.

Főleg, hogy van összehasonlítási alapunk is, hiszen mostanában reaktiváltak, illetve újként indítottak más, sikerre szánt műsorokat is a tv2-nél, de feléjük már kudarcos a történet. Tele a város a Mr. és Mrs. plakátjaival, promózza a csatorna ezerrel, mégis csak a 21. helyre volt jó a hétfői debütálás.

Jegyezzük meg ugyanakkor, hogy Liptai Claudiát ilyen csinosnak még talán sosem láttuk, és Tilla továbbra is az egyik legszimpatikusabb arc a kereskedelmi tévézésben. Nem rajtuk múlik, nem is a műsor készítőin, egyszerűen ez a formátum ennyit tud – és messze nem ez a legnagyobb bukta: a Frizbi csupán a 27. helyet szerezte meg ugyanezen a listán. Fábry (hogy hasonló műfajt keressünk) ehhez képest tízedik lett, percenként majdnem százezerrel (!) több női nézővel.

A top10 a héten 8:2-re lett az RTL-é, mivel az említetteken túl a hetedik helyen az RTL-es Dr. Csont exhumál, továbbá véget érni látszik a Jóban Rosszban pünkösdi királysága, nyolcadik hely, míg kilencedik az RTL szombati gyerekfilmje, a 101 kiskutya.

Egyszerű a heti tanulság, mint a faék: tessék a műsorokat szakemberekre bízni, a felkészült, karakteres kollégákat helyzetbe hozni, és a valósi erősségekre támaszkodni. Műsoridőt Pimasz Úrnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top