Aktuális

Mit ér a legolcsóbb családi Kia?

Elsőre a lehető legolcsóbb Kia Vengát hoztuk el. A Soul padlólemezére épülő kis egyterű az alapmotorral is komolyan vehető családi autó, de nincs benne egyetlen olyan ötlet sem, amivel elcsábíthatná a konkurensektől a vevőket.

Kétféle autós újságíró üzemel: az egyik vonítva menekül az alapmodellektől, a másikat még épp ezek érdeklik. A tesztautókkal zömében ez első kasztot szolgálják ki, mert a tesztautó árának nem mindenki néz utána, de a kurblizós ablak, az ülésfűtés vagy a légkondi hiánya biztosan feltűnik.

Fekete tükör, fényezetlen kilincs

Ezért is örvendeztünk a Vengának, amelyet elsőre a lehető legegyszerűbb kivitelben hoztunk el, fekete tükrökkel, fényezetlen kilinccsel, még távirányító sincs a központi zárhoz. Ha így is rendben van, akkor ígéretes autó.

Mint a többi kis egyterű, a Venga is azt az ideális méretet célozza meg, amivel a kocsi városban is könnyen leparkolható, de kellően tágas családi autónak.

Elvárás a gazdaságosság és a rugalmasan átrendezhető belső tér is, ahol akár öten is megférnek, amikor ülőhelyük nem a lapra szerelt bútoroknak vagy a disznóvágás eredményének kell. Ezt a sok feladatot a Venga jól megoldja.

Mindent tud, amit egy családi autótól elvárhatunk

Tetszett a P1 csomagban (ld. az árakról szóló részt ) kapott USB-csatlakozó, mert így a saját zenénk szólhat. Az összes cuccnak akad helye a váltó környékén, a jobb első ülés fejtámlája alatt van egy kis horog a szatyroknak.

 

Az árakért és még több érdekességért kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top