Aktuális

BAM! Pasizz két keréken!

2010. március 29-én indul a bringa! Az új BAM! – Biciklivel a munkába – kampány jegyében több ezren pattantak ma nyeregbe, hogy ne kelljen egészen a hétvégéig várniuk arra, hogy megmozduljanak – köztük munkatársunk.

BAM! Pasizz két keréken!A BAM! kampány célja az, hogy természetessé tegye mindenki számára azt, hogy két kerékre cserélje a négy vagy többet, és egészséges lendülettel érkezzen a napi robotba. Ma, az indulás napján országszerte több helyszínen bringásreggelivel várták a kerekezőket. Képszerkesztőnk, Fogarasi Judit is ott volt! Ő maga is meggyőződéses cangás: háromszor már hivatalosan is teljesítette BAM! feltételeit, erről paőírja is van. Egyébként gyakran szokta a szerkesztőség kevésbé mozgékony tagjait noszogatni – na jó, joggal.

Rendkívül hatásos érvei vannak a kerekezés mellett: „Először is természetesen jó érzés mozogni, feltöltődik az ember, mire beér – árulta el. – De ami ennél is szimpatikusabb, hogy a bringások nagyon összetartóak. Olyan jó érzés, hogy mindig odabólintunk egymásnak, ha pedig valakinek gondja akad, mindig megáll mellette 2-3 biciklista, hogy segítsen.” Azt is sikerült megtudnunk Judittól, hogy ismerkedéshez is kiváló terep a kerékpárút: aki a jó pasikat keresi, ott garantáltan sokat talál belőlük.

 Tipp: További információt a www.bringazzmunkaba.hu site-on találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top