Aktuális

Chevrolet Spark – lányteszt a szikráról

A Chevrolet legújabb ultradizájnos autója, a Spark, láthatatlan. Egyáltalán nem észlelhető, már a második napon belém jöttek. A rekeszek tökéletesek, a tanksapka teljesen logikátlan, és ezres motorral is bírja a 130-at. Csak nem szereti.

Hova lett a fogáspont?

Életem első tesztautóját a második napon megkarcolták. Nem, nem én voltam a hibás, de csúnya kezdet volt, mi tagadás. A baj ott kezdődött, hogy valóságos autókat vezettem eddigi rövid, ám annál tartalmasabb vezetői pályafutásom során, így nagyon nehezen tudtam feldolgozni, hogy egyszerűen láthatatlan vagyok.

Azon viszonylag korán átlendültem, hogy egyszerűen lehetetlen vele szépen elindulni, mert képtelenség kitalálni, hol van a kuplung fogáspontja, de ez valószínűleg a nem túl nagy teljesítménynek köszönhető.

Így az első pillanatban lefulladtam, de ez egyáltalán nem szegte kedvem, hiszen mégis egy “szikrazöld” óriási menő kocsiban ültem, amiből gond nélkül kérhető a mekdrájvban máfn pörpikörk.

Nézd meg a Spark vicces reklámját és, ha kíváncsi vagy még több érdekességre a kisautóról, kattints!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top