Aktuális

Talmácsi nagyot váltott

Talmácsi Gábort az új versenyidényben ismét a MOL támogatja. Cserébe szép eredményeket várnak tőle, na meg egy nap ingyen munkát az egyik MOL-kúton. Utóbbit Talma már le is tudta.

Benzinkutasnak állt motoros világbajnokunk. Szerencsére csak egy napra cserélte be a versenyzést a sokkal könnyebb, de unalmasabb benzinkutasi melóra. Amíg Talmácsi az üzemanyagot töltötte a meglepődött, szerencsés kuncsaftoknak, addig a kutakon ritkának számító, csinos tündérek mosták a koszt a szélvédőkről. Irigylésre méltó munkahely.

Új szezon, új kategória, változatlan szponzor

Talmácsi Gábor szerint az új sorozatként – április 11-én, Katarban – induló Moto2 igazán izgalmasnak, látványosnak ígérkezik. Összesen huszonöt csapat negyven versenyzője küzd majd a tizenöt pontszerző hely valamelyikéért.

Harc lesz, nem verseny

A futamok attól lesznek igazán kemények, hogy a 600 köbcentis négyütemű motorok nem sokban térnek el egymástól. Egy csapat sikerének kulcsa így leginkább a kreativitásban, illetve a versenyzők egyéni képességeiben rejtőzik majd. Hogy érezzük ennek súlyát, képzeljük el, hogy a futam leggyorsabb és leglassabb versenyzőjének ideje között alig van két és fél másodpercnyi különbség.

Vajon miért váltott Talma? Kattints!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top