Aktuális

Tűsarkú topán rendőr-amazonoknak

Nem lenne utolsó látvány, ha ilyen cipőben grasszálnának a rendőrnők, de minden bizonnyal hamar tropára menne a lábuk a nagy bűnüldözés közepette. Szerencse, hogy csak egy képzeletbeli cipőről van szó.

Egy szabadúszó 3D dizájner, Tim Cooper “rajzolta meg” ezeket a képeket, aztán ‘Stiletto Police’, azaz ‘tűsarkú rendőrség’ névre keresztelte a végeredményt. A felesége cipőszenvedélyéből és a modern amerikai rendőrautókból merített inspirációt. Az oldalán lévő hozzászólásokból arra lehet következtetni, hogy eredetileg egy Lamborghini topánt tervezett, de ezt jogi okokból kifolyólag le kellett vennie, ezért váltott a zsarumobilra.

Tűsarkú topán rendőr-amazonoknak

 

S hogy miért rajzol valaki ilyet? Ez egy koncepció, az illető saját állítása szerint pusztán referenciának szánta a képet, egész egyszerűen azt akarta vele bemutatni, mire képes, mint 3D dizájner… és mosolyt akart csalni férfiak és nők arcára egyaránt.

Nálunk elérte a célját: megvolt az álmélkodás és a mosoly is.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top