Aktuális

Vlagyimir Putyin a jegesmedvékkel is elbánik

Az orosz miniszterelnök a világ talán legnagyobb hatalmú vezetője, mégis sokak szemében kezdi elveszíteni a tekintélyét. Akkora lendülettel építi ugyanis a saját imázsát, hogy az már lassan az ellenkezőjébe csap át.
A legújabb fotók szerint Putyin a jegesmedvék szakértője is lett, amin már meg sem lepődünk azután, hogy tavaly egy tévéstábot a saját kezével – illetve puskájával – mentett meg egy rájuk rontó  tigristől.
Vlagyimir Putyin az északi sarkkör közelében látogatott meg egy kutatóállomást, és ha már ott járt, besegített a kutatóknak: a híradások vérmérsékletüktől függően a jegesmedve ölelgetésétől a kilövéséig terjednek – persze csak kábítófegyverrel.
 
Vlagyimir Putyin a jegesmedvékkel is elbánik
Minden oroszok macsójának már egyszer meggyűlt a baja önmaga illegetésével: tavaly nyáron biztos, ami biztos, fotósaival együtt horgászott Szibéria szilaj folyóiban, hogy nehogy az oroszok lemaradjanak az Elnöki Felsőtestről, ám a félmeztelen képek önálló életre keltek és nők milliói mellett férfiak millióit is elkápráztatták, Putyin pedig egycsapásra melegikon lett.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top