nlc.hu
Aktuális
A cég hangja

A cég hangja

A VIASAT3 A cég hangja című műsorában multinacionális nagyvállalatok mellett tanintézmények, reklámügynökségek, sőt családi kisvállalkozások is dalra fakadnak kollégáikkal a közös játék és a főnyeremény reményében.

A  vasárnap este hétkor startoló szórakoztató műsorban nemcsak énekesi tehetségükről, hanem tánctudásukról is számot adnak a kollektívák. A csapatokkal a két műsorvezetőn, Varga Liviuson és Sipos Péteren túl egy-egy elismert énektanár és koreográfus is foglalkozik, hogy a bemutatóra a maximumot hozzák ki magukból. A zsűri tagjai Soma, Novák Péter és Hajós András.

A cég hangja

 

Népszerű, modern dalok és klasszikus magyar slágerek is helyet kapnak majd a repertoárban, de tőlem sosem állt távol a kísérletező kedv, ezért ismeretlen számokat is előadnak majd a versenyzők” – meséli Novák Péter, aki a szórakoztató showműsor zenei szerkesztését is magára vállalta a zsűritagság mellett.

A felkészülés során, a dalok és a hozzájuk passzoló koreográfia elsajátításán túl az ötfős társaságok összecsiszolódnak, megtanulnak együttműködni és közös sikereket elérni. „A csapatépítő hatás ugyanúgy megvan itt, mint a tréningeken. Én csak segítek nekik megtalálni az összhangot.” – teszi hozzá Varga Livius, a Quimby zenekar egyik frontembere, aki nem csak előadóművészként, hanem trénerként is dolgozik, amikor épp nem műsort vezet.

A cég hangja

 

Ugyan Soma az utóbbi években nem vállalt döntőbírói szerepet, a műsor üzenetének és a férfikollégák kilétének ismeretében most mégis kivételt tett. „Korunk végre kedvez annak, hogy a a jól nevelt, fegyelmezett felettes én átadja a helyét a maszk nélküli, ezáltal a szeretetreméltó, bohókás embernek. Nagy szükség van most feszültségoldásra ebben az országban, ehhez pedig a zenés szórakoztatás a legkiválóbb módszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top