Aktuális

Ehető telefonos programok

Előfordult már valaha, hogy annyira tetszett egy alkalmazás, hogy úgy érezted, meg kell zabálni? Ha igen (és akkor is, ha nem), itt egy érdekesség a számodra. (Figyelem, a nyugalom megzavarására és a nyelelválasztás megindítására alkalmas képek következnek a TechNő-n.)
Egy jó humorú párizsi illető fogta magát, és elkészítette az iChocolates-t, ami egy iPhone-ra emlékeztető dobozból és húsz különleges, a telefon ikonjaira emlékeztető bonbonból áll. Elég profi munkának tűnik, állítólag nem olvadnak a kézben és erős napsütésben sem, és a rázkódásnak is ellenállnak – tisztára mint maga az iPhone.
Ehető telefonos programok
Az Etsy kézműves oldalon árulták a különleges desszertet. Jelenleg kifogyott a készlet, ám azt írják, négy napon belül alkotnak újat, ha valaki ilyenre vágyna. Mivel a termék épp elfogyott, nem tudjuk az árát. De nem is az volt a célunk, hogy promózzuk a francia cukrászt. Inkább csak meg akartuk mutatni, hogy ilyen is van… Hátha kedvet kapsz hozzá, hogy alkoss valami hasonlót a telefonfüggő párodnak vagy barátaidnak – még ha ilyen profi kivitelezést nehéz is összehozni. (Ha megpróbálkoznál vele, mindenképpen küldj nekünk képet róla!)
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top