Aktuális

Líra.hu könyvek kedvezményesen a Kapcsolat Programmal!

Egy új könyv mindig öröm, akár egy családtagunkat, barátunkat, vagy saját magunkat lepjük meg vele. A T-Home és a T-Mobile most nagyszerű lehetőséget kínál a Kapcsolat Programjában részt vevő ügyfeleinek. Kapcsolat pontjaikat a Líra.hu webáruházban érvényes, 20% kedvezményt nyújtó pontkuponra válthatják.

Bár egy könyv igazi értéke nem „forintosítható”, mégsem mindegy, milyen áron juthatunk hozzá házi könyvtárunk újabb darabjaihoz, a legkisebbek kedvenc mesekönyveihez, a nagyobbak kötelező olvasmányaihoz, netán egy színvonalas művészeti albumhoz. A 300 Kapcsolat pontért megvásárolható pontkupon 20%-os kedvezményt biztosít a Líra.hu könyváruház teljes könyvválasztékára (kivéve a tankönyveket). Mindez azt jelenti, hogy 5000 Ft esetén már 1000 Ft-tal kevesebbet kell fizetnünk. Megéri tehát élni a lehetőséggel, és némi böngészés után hosszú időre elég lapozgatnivalót pakolni virtuális kosarunkba.

Miből csemegézhetsz? A Líra.hu választéka felöleli a magyar könyvkiadás szinte egész kínálatát, azaz műfaj és téma tekintetében szinte bármilyen könyv elérhető. Regényt, verseskötetet, drámát, mesét, verset, képeskönyvet egyaránt találhatunk. Jelen van többek között a Magvető Kiadó magyar és külföldi szépirodalmi műveivel, vagy a Manó könyvek kiadója a játékot és olvasnivalót egyszerre kínáló, minőségi kiadványaival.

Líra.hu könyvek kedvezményesen a T-Home és T-Mobile közös Kapcsolat Programjában!

 

 

És még egy mobilt is nyerhetsz! A Líra pontkupon megvásárlása automatikus részvételt jelent egy promóciós játékban, ahol az 1000. pontkupon-vásárló elviheti a fődíjat, a kamerás, MMS küldésére alkalmas, sztereó FM rádióval és e-mail klienssel rendelkező Nokia N97 mini típusú készüléket. Minden 500. vásárló garantált nyereményként egy LG KP 502 típusú telefont kap.

 

Hogyan juthatsz hozzá a Magyar Telekom ügyfeleként a pontkuponokhoz? A promócióban való részvételre, és kedvezményes Líra.hu vásárlásra jogosító pontkuponokat 300 Kapcsolat pontért vásárolhatod meg a T-Home és a T-Mobile weboldalán.

 

Tekintsd meg a Líra.hu aktuális kínálatát, majd váltsd be Kapcsolat pontjaidat a T-Home és T-Mobile oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top