Aktuális

Tanácsadó lesz a TV2-nél Joshi

Nem sokkal azután, hogy a konkurens csatorna leállt délutáni beszélgetős műsorával, most megszűnik a TV2 Joshi Bharat című műsora is.

Joshi Bharat nem békíti tovább a családokat A döntés oka, hogy egyre nehezebbé vált olyan műsort készíteni, mely jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért, ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak.
A Joshi Bharat első epizódját 2008 szeptemberében tűzte képernyőre a TV2, és hamar a nézők kedvencévé vált. Sikerét jelzi, hogy számos alkalommal diadalmaskodni tudott a konkurencia azonos műsorsávban sugárzott produkciójával szemben.

A műsorvezető, Joshi Bharat a jövőben sem marad feladat nélkül, a csatorna hosszútávon számít a munkájára.  
– Büszkék vagyunk a Joshi Bharat műsor sikerére és népszerűségére, arra az eredményre, amit elértünk két év alatt. A műsorvezető, Joshi Bharat az egyik legkedveltebb, legnépszerűbb televíziós személyiség lett a nézők körében. Azon dolgozunk, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt, és egy új műsorral mihamarabb visszatérhessen a képernyőre – nyilatkozott a csatorna Programigazgatója. 

A sorselemző az új műsorig tanácsadóként dolgozik majd a csatornánál és már alig várja, hogy családjával több időt tölthessen és kertjét is gondozni akarja. Úgy tudjuk, hogy Joshi műsorának megszüntetésében nagy szerepet játszott az is, hogy az ORTT az elmúlt hónapokban sokszor elmeszelte a műsort és emiatt nem tudtak igazán izgalmas adásokat készíteni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top