Aktuális

Rúdtáncos lányok pörögnek a nők egyenjogúságáért

Különleges módon kampányol egy kis csoport hazánkban a női egyenjogúság mellett. Pirner Alma és tanítványai rúdtánccal akarják felhívni a figyelmet arra, hogy a nők is képesek komoly szellemi és fizikai munkát ellátni.

Pirner Alma show-táncos világbajnok és tanítványai június 14-én egyedülálló rúdtáncrekordra készülnek, amelyhez hasonlót még nem jegyeztek be sehol.

A rúdtánc Neked is való – Pirner Almával beszélgettünk! Katt a videóra! 

 

 

A civil lányok egymást váltva 24 órán keresztül folyamatosan a rúdon lesznek. A táncos hölgyek között lesz marketingmenedzser, tájépítész, HR-tanácsadó, nemzetközi kapcsolatok szakértő és bölcsészhallgató is. Emellett Pirner Alma egyéni rekordot is szeretne felállítani: 8 órán keresztül fog a rúdon táncolni.
A rekordkísérlet mellett az akciónak más célja is van. A hölgyek arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a nők is képesek komoly szellemi és fizikai teljesítményre, ennek ellenére kevesebb a nő a parlamentben, és kevesebb fizetést kapnak a nők.

Forrás: pirneralma.hu

Pirner Alma show-táncos világbajnok
Forrás: pirneralma.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top