Aktuális

Timbaland és Michelle Branch a MINI partiján

Mit keresett a producer és az énekesnő egy autós bulin? Annyit elárulhatunk, hogy egy új dalnak és klipnek köze van a dologhoz...
Aki pontosan tudja, mi az a MINI Countryman, bizonyára egy domboldalon képzeli el a MINI négyajtós változatát, ami mellett bágyadt birkácskák legelésznek, a nép pedig jóízűen gumicukrot majszol. Legalábbis a MINI ilyen körülmények között tartotta legutóbbi mókáját Londonban, ahol jelen volt Timbaland és Eva Herzigova is, a menü pedig bárányborda volt, mini(!) hamburgerrel.

Happy four doors, everyone!
Timbaland és Michelle Branch a MINI partiján

A Countrymanről egyébként szinte semmi többet nem tudtunk meg, mint amit eddig is, hogy “Four door MINI”, és “Say hurray for the four doors!”. Viszont ehhez igazodva Timbaland és Michelle Branch is ehhez igazította mondandóját a dalról. A bájos hölgyemény dolgozott már együtt Santanával is, és most természetesen még boldogabb, hogy egy ilyen világhírű producerrel is összehozhatott egy nótát.

Természetesen imádja a MINI-t, neki is van egy, és ezen mindenki nagyon nagyot lepődött. Azt is elmesélte, hogy mikor felkérték a munkára, megkérdezte a férjét, ő vajon milyen dalt szeret hallgatni a MINI-ben repesztve, majd ehhez hozzáadta a saját érzéseit, így született a nóta.

Timbaland a sajtótájékoztatóra egy szürke pamut melegítőben érkezett, de estére azért feltette a dájmondot a kisujjára. Mint mondta, öröm volt együtt dolgozni a művésznővel, nagyon profi munkát végeztek és reméli, hogy a közönségnek is tetszeni fog a GETAWAY dal. Nos, nekem tetszik, olyan kis aranyos lett. Nem?


Báránykák a gyepen

A bulit és a dal premierjét egy kis domboldalban rendezték, a countryside-on. Persze, csak olyan emberek részvételével, akik az ilyen eseményekről ismerik a vidék fogalmát, ennek megfelelően így is viselkedett mindenki. Volt hiszti a mentes vízért és a dupla hamburgerért, viszont volt tiszta, akadálymentesített, konténeres toalett és sátor az eső ellen.

A MINI törzsközönsége is megismerhette, honnan jön a sál, hiszen egy elkerített részen kis báránykák és szüleik bégettek. Az állatok szomszédságában pedig valódi gyapjúból sálat és sapkát lehetett kötögetni. A meghívóban hangsúlyozták, hogy mindenki fűre alkalmazható cipőt hozzon, és ezt persze senki sem vette komolyan, úgyhogy a buli után a magas, indokolatlanul vékony modell leánykák igen magas százaléka szállt fel a double deckerre mezítláb.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top